Sunday, January 06, 2008

The sick girl...

ala ala..cembengnya dia. muncung gitu. nak cakap sepatah pun x kuasa ye..

betul ke abang ukur tinggi abang ni? jangan riso, gene ko x ikut gene tinggi mak kau, gaya gene bapak kau nye tinggi ada kat badan ko tu bang...insyallah.

Meh doctor adjust tinggi and berat abang ye..


Kasih ayah tiada penghujung...




Kasih ibu bawa ke syurga...



Kasih abang ke akhir hayat...

The love in the med room...


She s also having high fever.



Balik umah Gegirl tido lena, but around 7am, dia mula tunjuk sakit balik, so we gave her the puff puff, layan cd kartun, layan baca buku citer dia n now dia nampak ok gelak gumbira wpun suara sengau but at least the major sick dia dah x de.

10 comments:

Ziana said...

alaaa ciannye gegirl....
cedih jek muka dia..

Get Well Soon Little Diva!!

MNN said...

get well soon ye gegirl.. sian dia..

okidokisan said...

makan ubat yea...rehat puas2..sok dah nak g skool..

cepat sembuh gegirl!

ita.itu said...

penat bangun pg tu agaknye..siannye

aRa said...

Cian gegirl...hope u get well soon gegirl..

Ms_MER said...

get well soon gegirl..mkn ubat ekk

Hannan said...

gegirl asthma ker? get well soon baby ... :)

otaiBear said...

Sesibuk ko tetap gak ade masa dgn family ye Kak Red... respeck!!!! Contoh ibu yg prihatin. :)

pu3nemo said...

cian gegirl.. skang ni mmg musim demam pun!!


suka sgt ngn entry ni,keluarga bhgia!!

Ceera said...

alalalala, cian gegirl... cepat sembuh budak kecikk...