Wednesday, January 30, 2008

Announcement...

Aku x pernah lantik sesapa pun antara kamu menjadi spokeperson of Red Mummy.


Aku x pernah lantik any PAs, ke any Manager ke to be my assistant (banyak diva aku nak pakai all these people?)


Aku x pernah employ any other bloggers to speak or to act on behalf of me.



pekehelnya korang pi tanya hal aku kat orang lain plak? pagi ni je aku dapat tau ada 4,5 orang pi tanya sipolan sipulan. Talk to me directly, takde ball ke? I apologize to someone yang terpaksa melayan kerenah2 orang yang sibukkan hal aku, sorry ye.



**pagik2 dah ada issue, hallo - baca je blog ni udahlah, hal dalam kain aku pun ko nak sibukkan napanya? btw fellas, i track down yr email add and ym id that u sent to them, so i expect u come forward, soon.



The only person has the power to speak on behalf of me, is Mr Sirman. lain dari Sirman, aku x bertanggungjawab.




So if you want to ask anything, carik aku terus. This is my email address: alompakagogo@yahoo.com .



Aku x marah tapi agak2 la motif korang buat gitu...

21 comments:

izal said...

hehe..sabar kak...sabar itu separuh daripada imannnn...

Red Mummy said...

sabar ler ni

ngah main konda kondi lagi sambil sabar ni

Jelly said...

dah year 2008 pun ada gak kepohchi ekk....

mikaounik said...

huuuii..apsal lagi tu kak..
ermm manusia ni pelik laa..daa baca blog daa lerr,pastu nak lagi tau itu & ini..



kak,
saya nak tau laaa,brp persegi saiz bilik mandi akak..hahahahahahaaaaa

Red Mummy said...

kak jelly - demanya new reso kak

mika...emm muat lah 20 org berdiri ngan kepadatan bilik air tu. adakah saya menjawab soalan?

ahahahhahaha hauk la ko

Being Normal said...

sapekah pulak yg nyibuk nie...tak sudah2

awieworld said...

waduh..kesian kat red..apasal la nak menyibuk...

awie pernah kene gini tp sebelum ada blog. sakit hati tol. nak kemana jer, ada jer yg bukak mulut...

cepotet said...

ak elaa.. coward la tu. pi tanya kat orang lain. pemes beno akak ni, tu la dema dok sebuk tu. nak bersuara malu gamaknya. :p

Mieza said...

siannya...suka sgt diaorg ni nyibuk kan privacy org lain...byk2 sabar kak...jgn mrh2...

Ziana said...

eh eh kak..
sy nak tanye..
direct nih..

bape kali sethn akak pam tayar??

hahahahaha

sila jwp!
:)

Essque said...

kak sabor kak... susah2 bagi kuasa merah je kat dorang tu... watchaaa....

Mat Gebu said...

Sabar kak red..Aik ada juga jenis blogger "kepoh"...ingat kat kampung kami je ada makcik kepoh....tak pa, nanti pakcik bagi Basil Prawn utk kak red yeaa...!!!

Red Mummy said...

BN - itu baru stalkers namanya

awie - yg org aku kenal ke x pe la gak, ni x kenal lsg yg tanya

cepotet - takut akak detect lah tuh kot

mieza - akak x marah tp dema ni lelebih beyond than sepatutnya.

ziana - emm soalan awk sungguh menggangu privacy i tau..i tak tau la u, apa kata awak blogkan nnt saya jwb ye...

aku bekhen gak budak ni

ess - nak bg kuasa merah pun kang ilang lak kuasa aku, red diva je ada koser merah ni hahahaha

Ms_MER said...

jenih malu x btempat la tuh. nk tya sndiri malu, sebok la soal jwb org len

eedany said...

akak kan red the diva... glamour gitu kan?

Mgkn dorang malu2 meow nak tanya directly to akak kot? :)

Rush Murad said...

kan????

darling8tabby said...

dorang jeles tu red...nak tanya u sendirik tak brani kan..

Red Mummy said...

ms mer - masalahnya dia pun bukan kenal ngan org yg dia tanya tu...pejadah la org2 ni tau

eedany - kalo x nak tanya kat aku, pi lah tanya kat laki aku tuh, pi tanya kat org luar buat apa, bukan org tu tido sebantal sekatil serumah ngan akak ko ni ha

bang tepak - kannnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! aku geram tau bang

darling - x berani kalu pi tanya org lain berani lak?? aku x penah lg makan bunuh org oi

Red Mummy said...

mat gebu - bak ler..leh gak aku buat mandrem gitu kannn

Heartless Devilish said...

ish..ader lg ke orang camtuh?
aparah..
sebok² nak tau hal peribadi orang..
ngarot je..
kak red..i suggest u gi tembak je..
tembak YM ke..email ke..blog beliau ke...
baru ada akai...
miakakakakaka

A Z R A said...

kak red, sabo eh.....tapi kalo ada pom pom girl nyer position, me apply! ;D