Tuesday, January 08, 2008

Oh Gas!

cukup le sakit ati bila ngah masak gas abih kan. betul2 aku abih goreng ayam, dah nak angkat, gas ku goal kaligol.



Kalo umah mak aku, siap ada extra simpanan 1,2 gas lagi...umah aku x yah la, dapur berasap pun sejak 2 menjak ni jer.





5 comments:

Ziana said...

haa...
mak sy pon ade spare 1...
:)

Purple 28 said...

kak red, salam.... bila last skali tukar gas tuh..kita pun dah lama tak berasap dapur ni...gas dah 1tahun lebih tak ganti..ahax

yuzz9071 said...

mmg betul gas habih tengah masak..meyakitkan jiwa..

sampai mak siap belikan extra gas tuk letak kat umah...boleh??

orang2 tua ni dah lama makan garam..byk pengalaman gas habis..ahakss

Umi Mia said...

kikikiki...paham..paham....especially bila kita tgh berkobar2 nak memasak ataupun pada asalnya mmg malas nak masak...terus gelapkan mood jer....

ita.itu said...

sib baik x kena pg2 ek..haram nak nunggu dia bkk awal..