Monday, November 19, 2007

Red is mine...

Mr Reporter brought me to this place again and again. I wanna thank him a lot, rajin dia temankan akak merah. Dia bukan jer tulih citer pasal orang, korek citer sana sini kuorkan kat paper but he can be called as fesyen advisor too.

i m showing you the red collection in Bangsar area.



Red necklace


red shoes




I was wearing red cardigan, kawtim sama gak lah...


So peaceful


Can I have one for my dining hall?




so not gonna wear this



too common, i have few sets already

Red collection for the RED DIVA

thank you for coming to my own dress room



The red carpet is only for the one namely RED DIVA



Mission acoomplished.




14 comments:

ita itu said...

lawa nye katil tu..

tukangtaip said...

Sungguh ayu reporter ittew.

Lily.Lulu. said...

ku lihat merah
sane sini merah
situ sinun merah

wow .. mengerlip !!

tapi ..
ku tetap rindu pada mak merah

izal said...

posing maut reporter tu....kak red, ape u beli kat sini...

Ziana said...

lampu tuh cantik sgt..

eehan said...

kak red..

if u dun mind..leh tk bg address shop tu..teruja melihat kasut2 ittew..
thank a lot

Red Mummy said...

i bot shoes baju shoes shoes shoess

im shoes hunter!

add nye kat bangsar near mph, mcd ada 2,3 shop lots so terjah je naik sume kedai.

trust me, harga very reasonable.

Jelly said...

reporter tu ada class seyyyy... bole jadik model gituh.....

Scarlett Julia said...

tuhhhh....shoes...adehhh

ReDbLoOdSnOw said...

kak red, kat cnie punyer lah ssh nk carik butik yg mcm gnie taw. butik yg ade red2 collection.adoiiii..sungguh hatiku ini jeles melihat red2 tuh

:D

eehan said...

thank u kak red...tk sabo nk g nie

amybarakbah said...

bangsar!! wait wait i will go there next year hahahaha

tis year cuti2 mesia dah abis kang kena potong gaji laks kalu amik cuti lagik

btw kak red thanks naa coz dok tunjuk tempat nak menyoppingkan diri nieh..

love ya

Yazeed said...

lain kali bawak aku sekali....grand giler cara aku ngabiskan duit ko nanti...kahakahahakahaaa errrr.. katil tanak yang merah juga ker??

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Wah... lawa lawa lawa... sib baik orang pun lawa, boleh pakai baju merah-merah... ngeh. Amboi, reporter tu posing sakan.