Sunday, November 18, 2007

One bloody shop...



di malam itu, i met the reporter again. we went to this place call Uptown. dia warning aku, to make sure i blog bout this story. dia panas ati, and aku pun lagi la panas ati.






Silap besar la dia buat hal kat blogger terkenal ini. Aku x nak blogkan sangat tp memandangkan kami terutamanya mat reporter telah dimalukan di sini, jadi aku patut revenge.




ada satu shop kat Uptown ni, namanya korang eja la endiri, sila ban sila jangan datang, kalo nak datang korang try la puluh2 kuorkan pastu blah.





tokeynya cina spekie lam midst 30s kot (tak tau lah kalo umurnya early 20s tp muka gaya mmg nampak tua kebana lak). tak cam orang ittew umur 32 tapi nampak cam 23...oh sesuatuuuuuuuuuhhhh! hiks.




anw, do ban this shop.

9 comments:

Mulan said...

Salam Kak Red..
Apa jdi kat kedai tu..
Story lah sikit..

My favourite kat Uptown is Kari Kepala Ikan Julin Xuan..

Scarlett Julia said...

kak red...apo nama kedai tuh...juai natang apo? kalu kat kl..scarl konfem x pi dah...ekeke..kira banned gak la..
erkk..by the way blog scarl tuh naper akak x leh masuk.. ada kat web page tuh..x pe la..akak gi jer la tang neh
http://lializza.blogspot.com/

Scarlett Julia said...

ehh...lagi satu lupo nak habaq..
kak red mmg tak nmpk cam 32..siyes..u look much more younger..cam 20+ tau..kalu akak tak habaq 32...mmg tak leh tau laa

Nadh said...

Tapi kenapaaaaa kak red.. Kenapaaaa... LOL.

Red Mummy said...

mlss aaa nak cite

sbb mls nak naip

mikaounik said...

so saya pun malas laa jugak...=]
kalo 1 ari jumpa kedai tu nnt saya tgk apa yg ada di dlm kedai tu

nor said...

kak red,last saturday ada jumpa reporter kawan kak red nie. Time tournamet bowling kat sri petaling.

Red Mummy said...

hi nor, yeap he told me bout it

u pakai tudung putih kan?

kecik tol dunia nih...

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Red...
Baru leh masuk ke blog u yang glamer nih. Sokmo kuar merah je, tak ada ayat... sakit jiwa opah.
Lerrr... pasal apa kena ban? Citer ler.