Thursday, November 08, 2007

Hajris again...



i was supposed to meet this boy, alone. We need to discuss something...

3 of us vava vavaa...dari isu kecik ke isu besar. dari cite X ke citer XXX. everything.



Fairuz n I minum segelas jer ok! Well, dari size badan dema dah leh tau kan hahahahahahha...

Hanj!!!


Aku dah janji ngan Epi that Hajris will be our checkpoint. He needs to help me to kendong abang later from Mak's house, coz aku kena kendong gegirl. Tunggu budak ni nya le lembab sampai aku ngan Fairuz dah terkuap2...


Dalam hujan lebat, we left Hajris around 2ish.

So what is your Deepavali project today?

9 comments:

drNO said...

project for deepavali....none...

Anonymous said...

anonymous aka 'someone' ingin berkata2...

gedik sungguh perasaan sensitipmu terhadapku.
Di bwh adalah sebab musabab mengapa saya diam tak terkata:

1) terkejut bertembung red diva yg glamer (berbanding diri ini yg kerdil)
2) terkejut tgk red diva susut sgt
3) majuk sbb last weeknya kisah
4) tengah stress ngan idop saya yg tunggang langgang
5) nak kata i miss u tapi tetiba rasa malu dan terkedu
6) terpesona ngan wajah red diva
7) kul 1 pg pun red diva menten vogue eye shadow bagai
8) byk benda nak tanya red diva tp x tau nak mula dari mana (sbb dah berkurun x jumpa)
9) admirer sgt kat red diva smp rasa nak pengsan
10) masa tu saya tgh lapar tahap jin. jadik, otak saya pon tak boleh berfungsi.

Red diva jgn nak ngengada majuk ngan saya buleh? kang saya geletek sampai terkentut kot!

meh nak hug meh....

maaf dipohon andai red diva rasa terabai (mode romantis lak!!!!)

Shah said...

Projek Deepavali kitorang bertandang kat dua open house Raya. Tak de jemputan open house Deepavali la nak buat camna...

Red Mummy said...

dr no..calit calit

anon aka someone - ai carik tau uols lepas tu, tp uols ilang x good bye pun, lg la i sedih..

shah - aku nye project lg best! tidooooooooooooo

Anonymous said...

ai pemalu (dan terkedu terjumpa reporter)...lgpun xnak kaco u yg nmpk bz...len kali ye darling.ai dok bwh ketiak u ok...
(haih!!!ngengada nak manja2 lak org tua ni!!!)

muaxxxxx!

(ai pon nak majuk lah ngan u)

Red Mummy said...

anon - perlukah ai tunggu gaji pertama u utk u banjer i di hajris or di chillis?

Hannan said...

adoiii...
ape kes lak ni main anonymous ni...
boring aaa.....
sedangkan lalat lagi didedahkan...
inikan pulak kenalan sebelah meja makan....

hehehe

yang benar/
va va va

Lily.Lulu. said...

hahaha ...
gelak baca komen

lawok lawok
;)

Red Mummy said...

nan - anon tu takde idung aaa

ly - lawak komen la plakk