Wednesday, November 14, 2007

Tie...

Plain silver....
u know him right? one of my blogger's buddy...nagamerah..


bukannya dia minat meghah pung..


hikss...



Masa aku ngah rushing berjalan laju cam robot, Seman suh aku snap his new tie, adik dia yang baru balik from New Zealend belikan.


Brown big pokadot.



4 comments:

Anonymous said...

hehe....i always read ur blog, last nite, boleh je dream of u n ur family, then in tat dream u show me a calon husband...
huish...do know how, juz read ur blog, boleh terbawak2 dlm mimpi.
anyway...njoy ur life.

mikaounik said...

tunggu kak merah pakai tie...
tp ari tu kak merah kata saya yg kena bg dia tie..tp biler...
biler erkkk kak red..

Anonymous said...

lagik lagik lagik kak red..:)

Red Mummy said...

anon - tido basuh kaki ye lenkali...sampai bawak2 lam mimpi lak ko

mika - bila??? bila nak bg???????

anon 2 - ko kan, x penah nak puas kan kan kan?