Tuesday, November 06, 2007

One lonely and stupid stranger!!!

Memandangkan kau banyak sangat masalah nak semua orang tau masalah kau, and kau suka orang baca masalah kau dengan sms yang merepek2 itu, jadi sinilah tempatnya. Ko dok kaco orang yang x kenal apesal? NAK ANTO MASALAH, PI KAT BERSAMA MAK MERAH BUKAN MERAPU2 X KIRA PAGI X KIRA SIANG X KIRA ORANG TENGAH TIDO!!!



guys - this bloody lady, is so lonely, she loves to speak n sms wt the strangers, so MIK KO!!!!



+6012 248 3079
Nurliana @ Yana
22 years old


3 kali aku sound jangan kaco aku, ko degil,so silakan menjawab!


26 comments:

Arin said...

perghh..amik ko ..pasnih menimbun le call yg si minah nih received apatah lagik sms..

cHiQuE said...

ohhh ini ker lalats a.k.a langaus ituh??? hampeh btol!!! umur plak??? huh hingusan lagik tuh... biasa dia nih ek!!!

Ziana said...

dak ingoss lagik???
hehehe...

sure inbox full...
sms non stop..

kesian ko!!

Lily.Lulu. said...

hikkk ...

budak giloss ..

Miss Nazla said...

wahahaha adoi. buat malu kaum sebaya je. hampeh btol.

LiLaWaTi aB WaHaB said...

mwahaha...
Padan ngan muka dia...

Bravo Kak Red!

pu3nemo said...

x abis2 ngn lalat.. lain kali ltk add umh dia sekali,br best.. kalau no fon,anytime lh tkr.. tp alamt umh,x kn la nk pindh dlm ms 24 jam kut..x abs2 ngacau org jek keje lalat nie..


p/s: skg sy tgk terlalu byk lalat..bkn kt blog mummy jek tp da de kat blog2 yg lain..

sweethOneY said...

ha..amik ko..
mak merah dah ngamukss..
lariks :P

Hannan said...

wow....
next time put some photos together akak... .. alang2 la kan... hehehe...
good luck lalat!

Anonymous said...

kak red... cayalah...
walaupun saya pengikut senyap.. tapi tak miss nak nengok ari ari kak red nye blog... lalat kao dah tak de tempat lain nak hurung ke? gi la kat tempat smapah... awatla kat sini gak ko berkenan... ke ko jeles... kak red nak saya sebarkan no lalat ker? bisa di atur.....

mikaounik said...

saper2 nak stok menggersang leh laa call....


hehehe....ermm tiba2 dpt 1 idea ngan no nie.. :x

garfu said...

tu diaa... nnt kang saya taruk no ni kat bus stop/taxi stand kat umah saya naa.. glemer la dia nnt. ekeke

shasha said...

hahaha...padan muka..you mess with kak red..this is what you get...rasakan..!!

ita yusoff said...

budak2 ni..x de keje agaknye..

Anonymous said...

gilosss tul la lalats ni..nak carik mkn pun cari le tempat lain..tempat busuk masam ke..nak amik ko!!!!!! terhantok apo??????

Nanarahman said...

RASAKAN..hahaha..lepas ni ada yang siap tukar no lain kang

capik said...

nih kalo gwa pass kat kawan2 gwa nih..tuka no dia kang.... mude belieeeee....

ayuninadirah said...

heran ek??nape akak yang dikaconyer...lau akak nie laki leh terima ler jugak??ker budak nie..l**b***?????LOL...

wat malu kaum jer...bebudak lagik tue...adoooiiii...!!!!

Mrs. Sheikh said...

lalat yg bengong dan sengal..
kat umah kite ada perangkap lalat.. elok melekat..

viruspadu said...

cayalah kak red
ai sokong u... idup kak red

Anonymous said...

red,

no pics of her ke?
kalau ade, lagi best....

Ann

Jie said...

biasa sgt la org lagu ni......selalu mmg jenis nmpk diri sendiri je baik

Ceera said...

ha kau, padan muka. Kan dah kena jaja no tepon kat blog kakred. tapi saya rasa dia suka kegirangan... =P

A Z R A said...

isk....nih bukan saje kasi malu rakan sebaya, bagi malu kaum pun ada!!!!!......

Anonymous said...

adoi la. buat malu org yg nama liana@yana jer tau itu lalats.

by the way pn diva, i'm ur new silent reader. and i luv reading ur blog. =)

selamat berkenalan. ;)

[yana]

Princess Redbloodsnow said...

muahahahahaha!!! pdn muke ko Yana lalat oiiiiiiiii!!!!

kak red, entah2 die hapie kak red promote die dlm blogs kak red :P


pity la diz lady
she still too young but her heart oredi darken black!!!