Monday, November 26, 2007

Tidurlah Mummy...

Bila mak tidur, anak kecilnya yang dah pandai pakai camera phone, buat projek paparazzi...

It s Sunday noon, lepas lunch aku ngantuk balik. We have plan at 4pm, so aku melayan tidur petangku kejap.



Bila aku check kat camera phone, inilah hasilnya dari anak kecilku. She actually snapped 15pcs of my photos.


pandai gegirl...

aku kena check camera fon aku all the time pas ni, sesilap ada lak gambo yang x sepatutnya dia ngamik.


7 comments:

mikaounik said...

pandai gegirl...like mother like daughter...

kak
pas ni kena rajin buat spot check kat cam tue...hehe

Ziana said...

pandai gegirl snap..
suke tgk dia posing,....
ketap gigi lagik tuh..

sooo sweet gegirl!!!
:)

orked said...

comey nyer your daughter!! so sweet..teringat lak kt my mom :(

Jie said...

Gegirl....pasni suruh mummy create akaun yahoo ye...emailkan gambo2 tak sepatutnya tu kat aunty² ni.....:p

Red Mummy said...

ye gegirl pandai
dpt kepandaian bergambo dr maknya..

macih macihh

kak jie - acct email dia dah ada, ko nak gambo apa? gambo pokok? pinggan?

suka2 je nak gambo yg gitu2 ye..

Nadh said...

Yessa!!!

Gegirl, boleh join ah geng cam whoring kak nadh mcm ni!

Kekeke.

Suke posing, suke amik gambar! Sesame lah kite yek!

Steady lah gerl! Muacks~

muin said...

Gegurl is cute like her mum... tumpang lalu Kak red..:p