Saturday, November 10, 2007

Fri nite wt my boy...


mataku mmg ngantuk tp aku lawan gak to visit this place. I m gonna enroll abang for this tuition centre during the school break. we are not gonna go for any long or short vacation since the King is not around, aku malas lah nak berjalan2 x de laki ni.



i check everything, tpt wee wee of cos to make sure ada air. 99% of the students are chinese so i ve to make sure the toilet does has air nak cebok. Ko hengat anak aku nak pakai tisu?


Abang buat tour, he seems to like the new place. Masalahnya parking to this tuition centre tersangatlah hazab. I need to figure it out wt Abah bout it.


The tuition classes are only 3 times a week, i have to kill my Saturday morning to send him to this.


Sirman!!!!! i need more allowance pls... penat tau panjat 3 tingkat!



pahtuh we sent Sparkle Grey to the car wash. Oh i really need to settle up everything in one nite. Supaya weekend ku tenang2 belaka.




Dah lama x jengah DVD centre ni. aku pun dah x de mood nak dok depan pc tetiap malam, korang la mls nak update blog so aku pun jadi malas sama. Harga dvd sini dah naik la...hawau tol.


Dulu 3pcs for RM20, la ni sekeping 10inggit, beli 5 free 1. hanj!!



lapo ngan mata2 ngantuk. ajak abang gi dinner kat sri melati, just opposite hajris. tomyam putih dia mmg kaw2 sedap, tp mahal than Bangkok House. 1 small seafood tomyam putih, 1 telur mata kerbau, 4pcs of pandan chicken, 1 glass of fresh orange, keropok letak atas meja pastu tup2 caj aku 3.50, cilanat tol, and 1 warm water wt 1 white rice.... RM38.

Mahal ok.


Aku makan sengsorang jer, Abang dah kenyang tp dia temankan la aku melantak.


Oh ye, makwe ku si Gegirl tak join mlm ni, dia pi berjalan ngan Makciknya n malam2 br balik.

So this is Mother and Son Nite's moment.



Sirman, for all the above yang ai kena pi sana kena pi sini, ngan mata2 ngantuk bersama bibir merah gincu ku itu... I nak u transfer lelebih ye lam account I.


Terima kasih hati.



11 comments:

mikaounik said...

yup seorang ibu yg berfikiran bijak..tahniah..anda berjaya even suami anda jauh di sana...


kak,
bilerr nak banja saya baskin robin hehehe

Scarlett Julia said...

mahal giler...sorang mkn 38 hengget...tapi kalu sedap berbaloi la...

Lily.Lulu. said...

yang ai nampak lipstick yu jer ..
lain ai tak nampak


ai ske la !!
hiks !

shahril aley said...

masa bulan ramadhan buke pose reramai dgn member kat sri melati dorg puas ati la & the ambience is better than Bangkok House yg interior design biasa je.

Hannan said...

ha ah.... transfer lebih2 sket yer sirman,
alang2 transfer duit tu.. pass sini sket eeee....
senang ajo bang...
ehehehe

echah_syed said...

cian abang..coti2 pun kena hadap buku..huhu :(

~ nk kena babap mama ni tau !! :P

Mrs. Sheikh said...

ibu mithali ibu yang sejati..
kasih sayangmu kasih yang suci..

sayda said...

cantik lipstic ;)

Red Mummy said...

mika - kan akak dah ckp kat entry sebelum2 ni..korang lak kena banjer aku

scar - tomyam dia mmg la sedap, pandan chick x sodap!

ly - terima kasih, nak ai cium u kat ne?

shahril - too many charges la itu sri melati, keropok x mintak ingat free sekali jd 3.50 gila laaa


nan - ko sekatil ngan sirman ke ?
x de kalu, bawak kaki pi balik kelantan boley?

kak echah - kalo idak dia dok umah toknya x de mende nak buat la kak..maknye keje semedang..

husna - kerana anak aku turutkan...
kerana suami jauh aku le yg kena buat sume


sayda nak beli?

heheheheh

Yus said...

i had a bad experience eating at sri melati. kira bottom line, hati dah terguris. takkan jejak kaki ke situ lagik. btw sri melati tu satu owner dgn hajris bistro. the chicken chop price is more expensive at sri melati than hajris padahal menda sama.

Red Mummy said...

yus aku dah agak dah tokey sri melati ni sama ngan hajris pasal ada sorang staff dia dok base kat sri melati nih

wpun dia cuba nak meletak awek melayu lam rest tuh..tp aku rasa susah la aku nak pi lg.

think very the twice triple pasni.