Friday, November 02, 2007

CIMB...is red...



aku benci beratur.


aku x suka cucuk duit tp aku suka duit. sapa yg x suka duit?


aku x suka q for anything.


tapi aku kena gak pi bank ni pasai this one payment x de online langsung. n before this fellow goes off, dia dah ajar aku camne nak buat payment for this. ciii!!!


so kalo duit aku tinggal seposen, aku suh la adik2 aku cucukkan. definitely not me. Aku transfer online, Epi pun kedek2 lah cucukkan. Kalo ada Sirman, mmg itu keje dia.



Sebab aku dah bosan main camera fon amik gambo tu ini, aku pun layan Snakes Game. Aku dah kat Level 9, dari Cherating's vacation sampai la ni dok kat Level 9 jer. Bila nak naik gamaknya.


i have wasted 20minutes at this bank to do the payment thingy. Sirman - that 20min costs me 3 sets aka 3 boxes of minitures from US ye.

But one thing that i learn today, oohhh...camni rupanya nak buat payment menatang nih.

Kalo tetiap bulan camni, wohooo...boring boring.

15 comments:

Contest said...

saya suggest lain kali kalau terpaksa lagi ber-q, bawaklah buku ke magazine ke....surat kabar ke...that's what i always do...tak le boring menunggu lama2...

Red Mummy said...

tangan aku dah penuh ngan bday gift abang from auntie enie

ngan segala bagai

huiii

Hannan said...

kalau nak senang.... keje jer kat bank akak oiiii...

kalau nak minitures banyak2... bukak syarikat perfume sendiri...

p/s - adikmu yg bosan lagi cute

Lily.Lulu. said...

yess .. cimb is red kaler

maybank is yellow ..

rhb is blue ..

so bank lily is pink

:D

gitew ~

echah_syed said...

kak red best gak sskali Q..NAPER??

~ jamu mata..hehehh..:P

~ ampunn sirman !!


p/s minitures tu kalo ade xra.. kurier la kt sabah ekk :D

ashterix said...

3 jek? baru ingat nak li kan dlm 7 ke 8 :P

taper lagi sekali je kena q, pastu i dah balik k.

Jie said...

Aku pun tak bape suka bank ni, tak leh wat online... tp ada 2 benda aku kena berurusan dgn bank ni tiap bln...tp nasib la kt Btg Kali bank tu sebaris je dekat dgn KFC..ha ha ha...


Baru pergi tak sampai sebulan..dia dah gedik2 suruh sirman balik..kehkeh :p

Arin said...

Penah sekali gie bank kaler merah nih ..nombor nye sungguh selo untuk berganjak dari satu no ke satu no..perghh..hangin je..tapi nak tak nak kene gak tunggu...

Alam Setia said...

serba merah semuanyer....

nAt aka nAtsumi said...

akak... ini bank ah... apek panggil cimbank (cimbeng)... cokia... (sorry la saper yg keje cimbeng nih)

;D

Fozalin said...

owh cimb nih yg rajin col tiap bulan suh byr kete... br lewat satu ari terus col.... hampes..... die igt kite keje cop duit cam dierang kot... ekekeke

Anonymous said...

kak red...mana gmbr necktie nih...tak sabar nak tgk....i'm a necktie collector...yg pesen belang2 tauu...

mikaounik said...

jarang berurusan ngan bank....
semua pasal bank/beratur ayah yg buat

Zana Sadri said...

bank paling lembabssssssss adalah bank kaler merah nie. dah la internet pun haru. lagi pi q? mmg la haru gile babeng.

Tiap bulan harus kena call dgn saya kak. tension tol!

viruspadu said...

sy pun menci beratur, menci tunggu lelama, biasa mmg laki ai yg jadik mangsa, oh indahnya