Monday, November 12, 2007

I found red...





This is Along Fida. She is my cousin. Dia lah satu2nya cousin yang paling rapat dengan aku. We can email one whole day cite itu cite ini, update itu ini pasal artis lah pasal sepupu itu makcik ini. Congratulations to you Along Fida for your pregnancy, hopefully this time dapat baby girl (she already has 2 boys). Insyallah.


Kepala aku tingtong but of cos aku kena gak attend to her Open House. It s her new house. Jauh benor lam Puchong tu oi...




Red fridge. Laki spray jadi merah...kelas Abang Yan!!

Red kitchen cabinet. Umah aku pun x de red one for this ye....lain contractor lain kayu lain la hasilnya..


SO aku jumpa gak sorang awek ni wt her new red lipstick. This was taken b4 she makan a plate of nasi and a bowl of laksa. Lepas dia makan....sila rujuk gambo dia wt her cousin kat bawah nih.. All gone.





10 comments:

Lily.Lulu. said...

merah gile menyala mak ngah !!!
:D

dari jauh i boleh nampak senyuman u .. hihihi

ita yusoff said...

wah, 1st time jumpa fridge kale merah....

Ceera said...

gila ar, peti ais pun color merah... bravooooooooo...

Hannan said...

tahniah puan fida...
hah kak red.. ape lagi..
spray la lantai umah akak jadi merah
baru betul2 mak merah... kan kelas gitu?
hehehehhe

yang ikhlas..
va va va

Mrs. Sheikh said...

hi kak red, very the merah la ur gol & gincuuu!!!!hehehehe :)

Red Mummy said...

aku nak spray ko dulu!

meh sini ko

Anonymous said...

wowww...fridge merah...something different and nice...to be frank kak red, u berani tak spray fridge u camtu...

Ziana said...

fridge pon dh merah!
bes bes!
:)

Anonymous said...

kesian kan kak red, sape yg spray fridge dia kaler merah tu...aisyoo...fyi kak red, i mmg pantang kaler merah, kalau baju/kasut tu melethop la...kalau sampai ke perabot bagai, idak le teman...yg ikhlas, kathy

Red Mummy said...

kathy anon - napa nak sian lak? it s her choice, kalo u x suka, up to u but if she s happy wt the red fridge, does it bother u, does it bother yr house, does it matter u?

no kan?

yang ikhlas membalas.