Wednesday, November 28, 2007

Red Eyes...



Lunch wt Ms Bunga and Ms Chocho...



punya la lama aku ngan bunga tunggu chocho makan, padanlah kulit dia cantik melepak, segalanya sayur. tp sambal belacan x tinggal!




Ms Bunga won RM1k Isetan's voucher. one of the Top 10 lucky draws, very the luck la kan...



yet aku menang RM450 Parkson's voucher. Ms Chocho nya number x naik, x per nxt year cuba lagi ye.





Ozoom to go to Isetan or Parkson, aku menang...sbb akunya voucher sket, we went to Parkson to window shop. Better to buy during the year end sales.


Balik opis, 3 of us wangi semerbak. sana sini perfumes kitorg try. Parkson nye baju kasut beg sume mahal2, aku amik satu beg je dah RM450 kat sini, IF.


ada gak aku pakai voucher tu buat beli baju kasut sekolah abang ...



so anw, masa ngah makan mata aku tetiba jadi merah. lens nye hal lah ni. ada le termasuk kat mata tetiba ngah makan tu yg jd gini.



Kalo aku kentong Momo kata aku kena conjunctivitis mesti dia halau aku balik umah.




After an hour, the red colour dah kurang.



Red eyes for Red Mummy mar....


8 comments:

mikaounik said...

kak
biler laa saya nak bertuah mcm cik bunga tue...
voucher 1K..bestt oooiiiii..

Lily.Lulu. said...

beli lense lain aaa mummy. kang makin sakit mata tuh ..

myasefia said...

cepat sembuh kak red!

Ziana said...

wahhh miss bunga dpt 1k?
haruss aku shopping sakan!
:)

moga cpt baik ek kakred..
pakai spek laa wat sementara nih
:P
xpe..tetap meletopss!
:)

^eMiKo^ said...

tp cmne bleh smpai bgtu mrh? tkt ngknye..

Jelly said...

Red, its really a gud idea yg voucher tu beli barang2 sekolah abang.... ada extra baru beli anything for u. lagipun budak lelaki nie baju puteh kena berhelai2.... kalau idak... masya-allah... kasot lagik la.... kena 3, 4 pasang..... Jgn lupa beli brand Canggih for baju n suar very kualitas.....

Adik said...

red eyes = red mum... ok what.. hihihi... tukar lens la sng cita...

SaYuRi said...

alamak kakred...wat happened la wid ur eyes??naper tiber2 merah...??lens dah due ker??