Thursday, November 01, 2007

Sesudah Subuh...





at 630am this morning.


pekehalnya pagi2 buta ngamik gambo.....


gegirl tu dah bgn, ngah mamai2...


aku tingin lah nak pi carik lipstick kaler merah ke kaler brown ke. asik ngan gloss je ke.


mbe today, mbe trow. nak tunggu dapat adiah, even anto ke opis mau ke umah, nan ado..so pi beli sendiri lah. Bang TT, ko x promote adiah aku ke? ko kan...




Iklan: aku pi blog sana sunyi, blog tu sepi, blog nun pun kerang kontang. Korang x nak update ke? dahlah sehari seminggu payah, sehari satu entry pun payah gak ke...update la oi... Kang aku pun ikut pangai kowang kang. lagi 5 minggu baru gua update new entry.


32 comments:

eylla said...

ok..
nx project p carik lipstick...
p/s: i pun nak carik lip gloss sebijik

mikaounik said...

5minggu baru nak update blog..
sure bleh giler meroyan kak oiiiii
entry kena ari2 okies..baru bessstt

su said...

bil air terunggak la tuh redmummy....sbb tuh blog depa kering kontang!egegege....

eehan said...

kak red.....jgn la wat gitu
blog kak red nie umpama newspaper..
ari2 wajib mesti mau baca..

even i travel sampai ke negara matahari terbenam..blog nie jugak aku tk lps baca

Arin said...

kadang2 ader idea..kadang2 idea kering.kadang2 idea mencurah cam ayo paip..kadang2..dey..bape banyak kadang2 le...

Rush Murad said...

i punya blog update tauu... meriah lagik. depa2 blogger tu masih seronot beraya sakan.... pastilah tak sempat nak blogging segala.... perut kenyang, hati senang, blogging hilang...... hiksssss

Ziana said...

alaaa kak...
smalam kering idea...
and bz skit..

ari nih plak..
byk aktvt..
tp LUPA nak snap2..
adoii..

pale tgh tingtong..
ngantuk gilosss...
x cukup tedo...3jam jek tedo..
adoi adoi!

kak..jgn laaa ikot perangai kitorg..
ok ok promise! update hehari!
promise!!
:)

cHiQuE said...

iklan jugak:
kak red ada singgah blog chik tak???? hahahaha chik pun x nyempat nak updet... raya sakan lagik maaa!!!

Umi Mia said...

ekkk...dah update lah kak red...alah....kak red banyak mende nak tulis..kami ni kang tulis pasal kejer kang boring lak....nak mengarang panjang2 pun boring gak....tu yang datang idea kengkadang jer tuh....tapi kak red tak leh buat cam kami ni...walaupun blog I tak ber'update' tp blog kak red wajib singgah 3 kali sehari cam makan gak...

Lily.Lulu. said...

ai update oke ..

sebab ada la diva sorang tuh dah pesan kat ai

dia siap kasi ai petua segala macam la pesanan ..

:P

paling koman sehari 1 entry ai update yu !!

Jie said...

kan......aku dah kata dah...kak red ni...kalo tak hapdet blog mmg dia sound punya......eeee...aku pun dah pernah weiii......siap sms tu...ces!!!!!!!

tak hapdet ...tp g baca blog org yg hapdet ok la kak....alaaa...ko rajin ...kan..kan...

drNO said...

ye la...mmg lombab betul blog2 lain tuh...kita dok bloghopping sana sini, suma nya entry minggu lepas. malaih update tullah depa nih (ahaaks...aku ni pum lebih kurang gitu...tiihiihhihi)
terpaksa la sehari dua tiga kali dtg sini, sbb sini je tiap kali dtg, lain2 je entry nya...:D

vangardx said...

syam update hari2..hm masih belum berjaya menambat hati mak merah utk singgah ke blog syam :(

Red Mummy said...

eylla - get 1 for me tooooooooo!!!

mika - kalo akak x nampak komen ko lam blog ni, aku lak meroyan hahahahahah camne tuh?

su - bill api ngan streamyx gak kot? hiksss


eehan - br aku nampak btg idung ko..oo aku gertak baru ko nak kuor selimu ye

arin - pada akak, bukan pada idea, but this is a diary so harus update.

Red Mummy said...

bang tepak oi - tu ko kata entry terbaru, bape byk dah aku komen kat entry ko tu oiiiii


ziana n lulu - korang sib baik...ada update hehehehe


kak jie - blog ko tu letih aku kuor msk, bebalik kuda ijau ko tu jer kuor..ko pun sama tau. ko nak aku sms ko lagi kan?

dr no - i m still waiting yr family photo, x dpt lg gambo2 masa raya from yr brothers ke in law?

Lilac Princess said...

salam..
akak punye blog..sgt me xcited..
heheh...

Red Mummy said...

syam - akak pening ngan blog ko tu pasal asik ada diversion for each entry. ingat x ko penah buat napa readers not coming to that blog or this blog, and ko penah ada bagi reasons bagai..so u should apply back to u. i visit yr blog but randomly, cuma kalo ada diversion tu yg aku x kuasa. pasal semua entry ko ada divert!!

heheheheheh

Red Mummy said...

oh chique - akak pi lah...tp mcm tu gak la blog ko..ha tau x pe kan

Red Mummy said...

umi mia - mbe ko leh tambah resepi2 lg kat blog ko tu tp aku akan belek balik lepas sirman balik ahahahahhaha

Red Mummy said...

ye lilac - nnt aku serbu blog ko ye

pu3nemo said...

blog sape la yg x update tu yek??eheheheh.. tul la kata eehan,blog mummy cm newspaper.. tiap2 hr mau kena bc lo.. =p

cHiQuE said...

wokeh wokeh utk kak red (w/pun kak red jenjarang singgah blog chik) meh lah chik kasik updet gak satu entry per day... ikut petua gak lah... ek lily???

A Z R A said...

tak kering kontang laaa kak red....BZ gilaaaaaa...skit lagi leh gilaaa nih....isk isk.....update coming.....:D

Red Mummy said...

nemo - ko salah sorang!

chique akak dah baca entry ko tuuu

azra sket lg taun depan aku x leh update camni dah tauuu

Hannan said...

va va va va va.... hehehe... bosan ke akak oiiii...

miss^dbab said...

tempiasnya pun kena saya gaks..habis lencun ni kak oii..nak tau naper..sebab kitaorg dah takder keja membaca k red punya update tiap ari..dah mcm online paper tau..wajib ..harus bacer..bangga tak kak?lepas bacer sis punya dah penat nak update sendiri punya...maLASSS!nantilah ye kak..AMPUN!!

echah_syed said...

kak red..lom pape sy gelak bagai nk pecah perut bca tu..bebel kak red..:D

~ KOMEN LA PSL ENTRY SY LAK..

~ XDE IDEA LAAA.. huhu

~ suker inter kt sini lyn kasut..

mahal laa kasut tu..x mmpu cheq :P

Jie said...

gilaaaaaaaaaaaaaa arrr...aku belum pernah tgok mak merah ni serajin hari ni......rajin mereply komen org...ha ha ha......

nAt aka nAtsumi said...

ekekek... toraso den... den update sesuko ati den yo... ekekee

Jelly said...

tolong la red... tolong jgn tak hapdet..... mau meroyan aku dgn kak zue ko kan tak baca blog ko.....

Ceera said...

eh dorang2 nie, suka2 ajer tak nak update... saya nak update doploh kali sehari tak la kan... nasib ada kakred nye blog, tak la mati kebohsanan di opis...

pu3nemo said...

sy salh sorg?eheheheh.. mummy de vst my blog ker?? cm x cayo jek.. thankz mummy.. =p