Thursday, November 29, 2007

Red gift for Momo...

hujan kl lebat petang..aku turun pas maghrib, carik reben utk adiah momo...



bukan adiah tu yang aku amik, tp aku cuma nak belajar cara ikat rebennya. She s happy to wrap for me, tp adiahnya kat atas opis, i m lazy lar nak naik amik.



Momo left at 815pm, dia blah jer terus aku buat projek wrapping the gift...

tada.......

9 comments:

Ziana said...

kak..
nxt mth jgn lupe adiah ek?
hahahah..
kidding!!

mau aku kene penyepak ngan kakred
:P

Nadh said...

Coolness!

I'll be more than happy to receive that seh! Hehehehe.

Aneesa said...

kak red diva......sapa tak cam...im a silent reader but today i have to speak...coz today td almost nak tegur kak red diva but akak masuk then kua like dat je from la senza...haha...yes i work part time there...ala rugi betul..hehe

Red Mummy said...

ziana - aaa?? apa apa? x paham

nadh - where s mine?

aneesa - tu diah...aku nak beli hapa pun x jadi kalo dah org pandang2, sah reader aku! i was walking from eclipse, turun bawah nampak la senza tp aku tgk jam dah too late nak layan la senza, harus kejarkan wrapper momo dulu...

takpe sok sok akak lalu la senza lagi ye, akak carik beg kat mng depan la senza tadi, x de product baru yet.

Beruang Madu said...

dik non - 14 dis abang punya besday tau... nak adiah patung gak...patung beruang... leh tak??

MyHeart said...

waaahh...sme pakat mintak hadiah kat kak red....

shasha said...

kak red..apa hadiah utk momo ni???..dah siap kena wrap..tak nampak mendenya...

mikaounik said...

utk momo dpt staff mcm nie.....
caya laa kak

Red Mummy said...

adiah yg akak bg pada momo, biarlah rahsia....


i love momo so much! he is the best boss, even sirman likes him.