Thursday, November 15, 2007

Pls hold my hand abang...

The final day Abang to school. Gegirl x nak mandi, bangun tido ngan rambut mengerbang, cuci muka jer, terus pegang tangan abang.


She keeps on holding abang's hand, even lam keter pun nak pegang.


aku x leh nak tunjuk sedih2 ke, tunjuk cembeng2 depan dema. Kalo ati susah, rasa sedih sad merajuk ke hapa, kena pandai2 tanggung sendiri.


N I tell you what..

School break is coming!!!!



15 comments:

tukangtaip said...

Be strong for the kids :-) Red Diva is a strong iron lady.

eiza said...

abang nampak caring...
klau bebudak lain adik dia pegang tgn mesti marah2..

Red Mummy said...

kalo ko tau a to z bang, mesti ko kata x sesia aku msk FF...


eiza - kdg2 dia caring, tp kalo angin kartun dia datang, koser dia nak layan adiknya

su said...

su ni pon sama ngan abang kak red...hip2 horay kat diri sendirik!....hehe!

Lily.Lulu. said...

dah nak start cuti ek ...
so ape plan ?
:D

Red Mummy said...

yelah su..cikgu sekolah cuti lama ko kannn

nok - plan nak rehattttttttttttttt@@@@@@!!!! mak penat tau

@in said...

kak red... abang caring betul ngan adik dia ek....suka tul ain nengok. like my arwah abang la... semoga sampai beso pun gitu hendaknya.

mikaounik said...

abg yg bertanggungjawab..sayaaabass

p/s: kak, kalo di takdirkan kita berjumpa kompom saya kena sawan kot..hik..hik..hik...hik..

Wawa said...

kalau aku gegirl, oh syahdunya dapat abang macam tuh.

echah_syed said...

cute kn kn kn..pegang tgn.. :)

~ dah vet ni..nk pegang tgn pun malu..uishh nnt org ckp nk show of.. :(

~ pegang kt umah jer..uhuks :P

^eMiKo^ said...

mak merah,cuti skolah mai la cni.. nnt bwk g jln2... hehe... bleh tlg jgekan abg ngan gegirl..hoho...

Naddie said...

Alahai suweeetttt nyerrrrrr .....

Ziana said...

alahai....comeinye abg and gegirl..
beriringan..
:)

sapo nk pegang tgn sy kakred oi?
akak?
hehehe..

cuti skolah ek?
jom 'jalan2 carik makan'?
:)

Ceera said...

alalalala.. abang yang penyayang sungguh...

Red Mummy said...

@in - i hope so...wpun bila maknya dah takde di dunia ni.dia lah yg akan menjaga adiknya

mika - ko ni ckp tu doa tau. kang tol2 jumpa aku tgk ko x kena sawan, siap kau!

wawa - aku ckp kat abang, adik tu t/jwb dia, so gitu la dia..

kak echah = tgn saya ni skang x berpegang...dah berbulan dah ni

emiko - akak x jalan ke mana lah, sirman takde mls nak holiday

nadh - anaknya ke, maknye? hehehehehe

ziana - ko pegang anak2 buah ko yg ko ngah jaga tu lah hahahahaha

ceera - adiknya yg manja sgt..