Wednesday, November 14, 2007

The black and white...

this is my view from my workstation. I was playing around wt my fon, aku x penah pakai the b & w methods, aritu ada la gegirl gatal2 main tepon aku jadi bnw, so if the daughter can terer do it, how come the mother cant do.


i wanted to go home early, but ujan lebat buat aku stranded in the office. lately, i feel so tired driving up and down, here and there. the husband will do the driving over the weekend, i drive bila aku pi keje je.


since u know the reason already, i hv to do it by myself. so to avoid the sakit ati sakit pala sakit kaki lam jem, even auto pun penat ye... i decided to just finish the 2 kejes yang aku dok buat. yes sir, i ve been doing 2 things since few months ago.


the traffic looks ok from here...but bila aku pi arah south, takut aku tengok jalannya yang x gerak. I assumed they shut down the SMART tunnel (biasala kalo ujan je dema katup takut banjir kilat lam tuh)...bila dah tutup, bersemut2 la keter bergerak.


I left office only at 830pm.

The 2 kiddos sambut aku kat front door, wt thousands of membebel.


12 comments:

su said...

teruja gak ek nengok dr atas!

paling tinggi pon su panjat..nu haa tingkat 3!tu pon kt skul...hehe!

Ziana said...

erk..
jem?

aduhh kak...
jgn ckp..kaki nih dh kebal dh..
sy drive manual oke!
Ampang to Sri Hartamas everyday..
huhuhu..
mmg besemut sumenye gerak!!

kak..
lapo..jom mamam.....
:)
suke suki jek ngajak kan?
mcm opis kite seseblah..
dulu time seseblah xlak ngajak :P

Jelly said...

blek n white.... so classic ekk....

Anonymous said...

kak red ku sayang, hitam dan putih kehidupan yang verrry der klasik.

makO said...

hushh....tingginya....

mikaounik said...

hehehe..
still berposing pegang dagu...
hehehe......
;}

Nanarahman said...

sila lawat blog saya erk..akak telah ditembak.. heheheh.. everyday tak pernah miss jenguk blog akak

Ceera said...

cantiknye view...
sonang kan, nak balik tengok jalan dulu dari opis, sama macam saya, =P

capik said...

tuh psl laa saya prefer keje cyber, x de jem langsung, aman & tenteram.....

wiwita said...

i luv black n white... =)

Lily.Lulu. said...

sekali sekala bnw nice ..
jadi .. amalkan selalu bnw

hehe ..
mengong ape kite tulis nih

Red Mummy said...

aku yang black...