Saturday, November 10, 2007

Fri my day...

Ms Choco, Ms Tall and Ms Red Diva berbondong2 kuor office at sharp 530pm today. Koser nak stay lelama, mata aku dah terkulat2 ngan byk lg menda aku nak chase kan later.


so lepas je kitorg 3 abih membeseh, aku ajak dema pose2 cantik lam ladies. Ms Choco is so ready. Tp Ms Tall yang panjang tu leh nyorok kat belakang aku.



dah tu dia leh lari balik wall, motif ko Ms Tall pe kehalnya. dia ckp muka dia pucat tak nak kuor blog. haiyo amoi, x de sapa nak ngorat ko la moi, ko tu dah ada cop mohor besar 'TAKEN'.




Oh I bumped into Nurul at Parkson today. Nurul Shukor is Siti Nurhaliza's fav make up artist. Sebab aku suka sangat hasil make upnya kat Siti, aku tempah Nurul for my wedding dulu. I had to book him 6 months prior to my wedding day...deposit is made once we got the deal.


Nurul's hand are so the very gifted. Tak sia2 la ngamik dia, mmg very the puas hati. Told him that I m gonna use Fahmi for my private event, terus dia habak, nxt time jgn lupa carik dia balik nak taici muka aku nih.


He was surprised pengantin yg dia make up kan ini sudah anak 2.


Takkan pasal lipstik pun ko dah tekejut Nurul oi...btw, he looks like a woman, but he is a man ok!

sapa2 nak kawin pakai tangan ajaib Nurul, sila contact saya...




8 comments:

vangardx said...

ish ish..mati2 aku ingat nurul ini adalah female..takpe nak kawin lambat lagi..mungkin 6bulan sebelum tu akan aku kontek nurul utk inaikan..eh silap utk makeup kan bakal pengantinku itu :D

mikaounik said...

kak nurul tu make up jerkk erkk..baju pengatin dia x supply kerr..
tanya jerkk..nak kawin blom laa lerr

:)

Mrs. Sheikh said...

erkk..dia laki ke? selama ni ingat pompuan..sebab datin seri bawak dia ke hulu ke hilir kan..

ummi yang montel.... said...

perasan tk.. diorg ni lbih halus keje nyer dari kite2 yg female nih..mmg buat apa2 pn cantek, tk kire la.. kalu makeup, makeup cantek.. kalu design, design cantek.. mmg itu kot kelebihan yg Tuhan bagi kt diorang ek...

p/s msti kak red cm Datuk Siti time wedding kan.. ada gmbor tak? hehehe

nooralina said...

laa..ingatkan minah salleh mana td..=)
my friend pun amik kelas mekap dgn nurul nih..
skrg my friend dh ada ramai org tempah utk mekap pengantin..
mmg berbaloi lah..

Lily.Lulu. said...

i belom nak kawin lagi
tapi i pun suke u mekap ai ari tuh

sib baik mata ai x lebam tau
hik hik
;)

Red Mummy said...

syam ... calon dah ada lom?

book skang la..murah sket, kalo book lagi 4,5 taun, harus lagi naik harganya!

mika - mak x tau la nyah! hahahaah


husna, siti bwk dia kulu kilir bukan beduaan, siti kan ramai escort. aku sempat tanya kabar siti kat dia aritu. kompem lom pregnant!

ummi - ada lam archive, byk gambo kawin, kena pandai2 dig lah ye heheheh

noor - bagus kan dia..i really miss his magic hands

u lily u byk ckp i lebamkan mata u lg nak?

suepattzy said...

hye kak red,
Nurul ni famous btol la..
mesti mahal kan?
2kali mekap nurul cas baper ek? heee...