Wednesday, November 07, 2007

My Eleven July...



today is 11/7/07



or Nov, 7



or 7 Nov



or 7/11/07



Seven Eleven = 7 11



n my Birthday is Eleven Seven = 11 7







11 seven





mark your mobile's calendar!!!

20 comments:

Nickxandar said...

Betul ke it's your birthday today? If so Happy Birthday and many returns of the day.

~ silent reader baru nak menonjolkan diri .. kih 3x

Nickxandar said...

Opps ... salah tgk tajuk ke? Is your birthday July 11th instead?

Red Mummy said...

eh tidakkkkkkkk!!!

tajuknya dah sah2 Evelen July

so July 11 la

today is Nov 7

terbalikkan jer..

Nickxandar said...

Ampon .. dah lepas kul 5:30 so mata semuanya tengok terbalik ... bwahaha!

Jie said...

ha ha ha

entry ni wat aku nk p 7e cari slupee ijau la :p

babyarisha said...

wakaka..
i like # 7
i love # 11
i like sharing tis 2 numbers wif d person i love..
mummy~
i pung..
eleven seven..

tehbunga said...

Red
u shud type like this, 2day is Teh the bunga birth date..yup today is my birthday, so mark u diary too...aci dak?

nono said...

Duh! Pk bday 7 nov... huhuh.

Naddie said...

Kak Red 11 eh!? LOL. Senang nieh nak ingat. We're both 11th babies! LOL.

Fuhhhh.. memang sah sape branak tarikh 11 mmg sah, mmg mmg sah DIVA. Wakakakaka!

Kan Kak Red kan kan kan? =p

Hannan said...

july 11 erk... if only saya kat mesia mase tu...sure saye belanja ape jer akak nak...
tapi malangnya... next july 11... i wont be in malaysia... har har har///

Ziana said...

DONE..
mark oledi !!!
:)

Red Mummy said...

kak jie, tu lagi senang nak ingat, nampak 7e ingat aku!

baby - tu pasal kita 2 comel2 kecik kan? hahahah

kak teh = happy birthday to u kak!!! peluk akkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!


nono - u hv to think 10 steps ahead nxt time ok

it s very straight 4wd


nadh - yes yes...so clever of u! give me five!! gegirl loves u so muchhhhhhhhhhhhhh

eh mana duit raya?

nan - jauh lari ke mana pun ... mak dah x kisah dah nannnn

tau sgt ko mmg gitu

ziana - i will give u my wishlist ok

mikaounik said...

color merah- akak jugak
tgk 7eleven - akak jugak...
kalo nampak lalat pun ingat akak gak..
apa pun aappppy depaavalliee..:0

shasha said...

kak red..marked already complete with reminder...ok tak??

eiza said...

kak red,
leh tak nk ckp..............

hapy belated bday..hehehehe

Cikgu Suraya said...

kat mana nak download vcard?

sinagamerah said...

akak......solliiiiiiiii...happy birthday!!! aku sibuk le kak bulan nih, nak kopi2x pun tak sempat. Nanti aku belikan something dari sabah k....muah2x....happy birthday again!!!

Red Mummy said...

ler

bila masa lak bday aku oiiiiii

it s on July 11 lah

haiyohhhh

mika -= suka2 ko je kan tgk lalat ingat aku, tp kan apa nak buat, byk lalat laaa lam ni

Lily.Lulu. said...

sume salah sangka gi mana nih ..
hihih ..

bday 11/7 ler .. nape xde pun korang tanya tahun berapa ??

:P

Ceera said...

ohhhhhhhh, ok ok.... skang jugaks saya set kat hp saya... =P