Tuesday, November 13, 2007

The photo in the profile...



ramai org ingat ni gambo aku ngah membongkang. no laa..


gambo ni was taken masa aku ngah shooting Fear Factor, last 2005. Semua peserta kena katup mata dari dalam FF's van lagi till the location of our stunt.


Itupun x leh bukak lagi, jalan pun berpegangan tangan wt the FF crew sambil mata bertutup. bila dah berdiri depan stunt yang ko kena buat, baru lah dema bagi bukak.



ada paham...





***That s the first photo that i use when i create this blog, will change it....but donno when***




19 comments:

eehan said...

tengok gaya..cam tgh sdp tido

Anonymous said...

tak payah la tukar kak red...gmbr tu dah sinonim ngan akak waktu nak komen tu...cume akak je kdg reply lambat nor...takpun kdg tak reply....:((

Red Mummy said...

eehan - sbb tu la aku buat entry ni supaya ramai ingat itu bukan tidorr


anon yang baik budi bahasa - kadang2 kan manusia x geti nak bersyukur, ada orang x update lsg blog dema, aku ni kira satu hari bagi ko 3,4,5 entries per day. pastu ko tamak haloba nakkan reply komen aku, bila dah dpt satu nak 2, byk bunyik le pulakkan.

i ve like 1500 readers, yg komen pun x sampai 10, or 15 jer per entry itupun leh tau org gy sama jer..aku x komplen pun mana pi lagi 1490 orang tuh.

so u should be happy that i give u somethign to read.

ok dear?

Anonymous said...

hehehe ok kak red...jgn le mare...akak tak bz ke kat opis ni....update blog ler, komen lagi, boss panggil, gi meeting...mmg gigih akak aku sorang nih....

Ziana said...

sy memati igt pic akak tgh tedo..
serius jek muka nye..
:)

p/s- kak..sy update..atleast laa 1 entry per day.. :) kan kan kan? dh x malas2 dh...

mikaounik said...

kak
1st tgk blog akak saya daa suka gambo tu(bkn bodek ok)..mula2 nak curik gak buat avatar..sbb cam pompuan mat saleh tau..pastu saya duk usha entry akak yg lepas2 mmg kompom tu akak..so xder laa saya nak curik gambo tue..
;]

tp kan kak, gamba tu mmg nampak klasik..caannnteekk tau
kalo gamba baju merah bertutup mata ni klasik,pasni kalo akak letak gambo lain sure lagi mantap kan...
kan....kan..kan...kan..

betul..kan...
hehe,,

Lily.Lulu. said...

kenot change lor mummy
kan sirman x kasik
gambau mahal tuh !

:)

mwah mwah

miss yu ..
jum deting

pu3nemo said...

jgn nk tkr pic ya..tu da sinonm ngn mummy la.. sy tau ni gmbr tm kt ff cz dr entry yg laam2 dulu..ehheeheh

Anonymous said...

Mira fear factor? Kak Red ker yg mira tu?hhoho..xsangke

Josh said...

lorrr.. ada gambar mahal rupernyerrr. Takpe, respect sirman.

Nadia said...

hi kak red.. slalu saya jd silent reader je tp tiba2 arini rasa nk comment plak. hehe.

my cousin pun masuk fearfactor tp x sempat nk tgk cos first week dia dh terkeluar. kira kak red ni lg terer la dr dia. hehe. girl power!!

Red Mummy said...

anon - i can do from my mobile, ngah berak pun can blog and leave comments.

ziana - dipaksa katup mata...nak wat gano

x de maknanya pomp mat saleh mika oi..gambo lama tu, rambut lama...


ly - i was the one yang chose the photo ms buat blog ni so it s so classic kan

nemo - wah ko nye gambo pun dah tukar ye...hehehehhe tp gambo lam myblog ko x tukar lak?

anon - u want my autograph? ehheheheh

yes la josh...sirman oso like it lorr

nadia - sapa cousin ko ek?

mad redo1 said...

"ada orang x update lsg blog dema"

tu tuju kat mad redo1 ke?

sungguh menusuk jantung pisang ku inih...

Red Mummy said...

bang mad - sakit ati woooo pi blog ko tp bebalik page tu gak yg ko letak

amalkan selalu ye...

Nadia said...

nama dia yazeed/bojid but masa fearfactor tu name dia mick.

Jelly said...

fuyoooo!!!! masuk FF trus kena tuko nick mat salleh ekk nadia.... Nasib red tak kena tukau nick ekkk.....

ada ke anon yg baik ekkk??? kalau rasa diri tu baik register la buh nama sebenaq.... gua mmg bengang dgn anon nie!!!!!!!

mikaounik said...

skali imbas mcm mat saleh..
18 kali tgk mcm biasa jerkkkk...
hehehe

Ceera said...

asal saya tak pernah tgk fearFactor Malaysia eks??? 2005... ooo, tahun tu... tgk tv pun tak sempat, ahaksssssss...

ReDbLoOdSnOw said...

1st time z tgk pic tuh...z mmg pk akak ngah tidoq lam kete...ekekeke

tp bile z bc post akak tang fear factor tuh..baru z taw e2 adalah pic dr FF...errr...comey akak lam tuh. Red + White = Nice combination arr kak :P