Friday, November 09, 2007

My first day...

...wearing lipstick.

...semua orang notice

...what s the occasion so on

sampai abang lam gambo itu pun terteleng2 melihat asingnya wajahku.

11 comments:

Jie said...

patut arr senyuman ko tu lebih manis lemak berkrim..ropenya2....tenyeh lipstik..:p

mikaounik said...

yerrrr...ini yg kita mahukan..
bergincuuuu

Ziana said...

lain lak cara akak senyum tuh kak...
cer perati bebetui..
tp tetap vouge!

Umi Mia said...

yerlah kak jie...nampak manis dan comey mak meghah kita ni...ermm..code kaler apa tu mak meghah???kikiki...shopping lipstick lah plak kat sini...

Mrs. Sheikh said...

puyyyyoooooo...!!!!
lagi merah takde ke?

Anonymous said...

Anonymous BUKAN lalat Tapi Langau...
ai pon terkejut tgk u punya senyuman baru itu. terpesona gtu...

kepingin sungguh nak berdating ngan u!

Hannan said...

wowwwowww woooo.... the lady is back! watcha lookin at!

shahril aley said...

baru nampak wajah lebih berseri & anggun. hehehe...

Mrs. Sheikh said...

selama ni pun anggun tp ni more anggun..tak sabo aa nk tgk ape sirman komen? huhuhuhu

Red Mummy said...

x de maknanya ayu jelita

tgk le bapa lama le aku tahan pakai lipstick tuh

sesilap pasni pucat balik

sirman pagi2 buta masa aku pakai dia dah nengok via webcam la


tantek tak ling?

Lily.Lulu. said...

tantek laa mummy ..
ai likeeee !!

jadi nya ..
pakailah setiap ari ..
barulah nnt complete red diva

from head to toe
:D