Sunday, November 25, 2007

Behind the scene...

Di belakang tadbir dinner yang panjang itu....





Adibah Noor, guest artist standing together wt the Finalist of Best Dress Candidates...




Red is so la good colour. Aku sorak kuat gila bila the red lady is announced as the Best Female Dress. Lisot Being Normal, aku tepuk ko gak tp to bad, itu sbb ada merah atas stage, aku kena sokong dia!


The Red Diva looks so bloody fat gempal wt her white dress! I m not gonna wear white dress anymore, kena tukar pattern, jenis kain etc bagai kalo nak gak pakai white. Lesson no 1!!!



I was announced the winner of Chess, 2 years in a row! So my new readers, chess set pun boleh jadikan adiah kat cik puan merah ini ye. Aku memang gila main chess!



I removed my eyelashes, half way of the dinner. Sebab aku kena naik stage da...malas nak pakai, kang satu grandballroom nampak.

Baby G pakai kimono, dia dok jer sebelah aku terus bukak kimono, dress dah siap2 pakai.



collecting the present...

I got one of the lucky draws. RM450 voucher of Parkson. Nyum nyum...sedap shoping nih!


Lepas dinner, angkut kids bawak balik. Mr Reporter cepat2 tukar baju nak pi menyambung bercinta ngan kekasih ati lak.






That s all for now.

8 comments:

Ceera said...

betul2, nampak gemuks... saya kalau pakai color putih pun sangat fail..

patutla nampak lain macam sudah mata...

. said...

cute per white dress tu !!

~ yg nmpk cm gemuk tu sbb nmpk lengan tu ..

~ kena buat xcercise lengan pas ni..

1,2,3,4..kira smpi 7..pusing..huhh ??

~ nk cabuttttt ni..nnt kena pelangkung ngn kasut merah tuuuu... :P

mazudi said...

RM450? Beli apa eek?

Ms_MER said...

baper inci eye lashes tu aa...bapak tebal bulu mata

mikaounik said...

kak..
lagi lawo pakai bulu mata tu..nampak menawan..gaya klasik

Anonymous said...

dear kak red,

1. i've been your silent reader for quite sometimes.. (haha.. as so many others do)

2. i was at THE dinner.. when u walked thru my table (i was at table 23), tak la perasan sangat it was u, cos u r like so fast walking to ur table.. i thot like, oh, that lady is in red accesories (sempat kerling kasut u - its red!), red lover cam u jugak ker

3. only when ur name was announced for the chess thingy - i realised that it IS you!! ya la, with the mekap tebal and rambut glamour kan.. mana penah u post ala2 gaya tu dalam blog selama ni.. hehe..

4. moral of the story, kecik jer dunia ni.. really x sangka dpt jumpa u in person.. well, kata diva kan.. for sure dah ramai yg cakap the same thing when they saw u in person..

5. last but not least, keep up the good work..

cheers!

Red Mummy said...

i m speechless!!

Being Normal said...

kak red, thanks for the photos...