Friday, November 02, 2007

My Little papparazzi...

see...

aku dah ada paparazzi dalam umah. asik tengok maknya snap gambo, abang n gegirl pun dah pandai curi2 amik gambo aku.




balik dr psr mlm aku terus terjah dapo basuh pinggan light2. aku x de full time maid ye, semua kaki tangan ni buat sendiri except weekends baru aku senang baitu. Biasanya dah abih segala keje dapo baru aku mandi bukak baju keje tu, so baju utk tido malamnya tidaklah terpercik air kotor. Lainla aku basuh pinggan aku tu ngan minitures perfumes set aku bagai kan... harus wangi!

rupanya abang dah snap gambo adiah yg dia dpt from Auntie Enie, pandai gak budak ni ngamik, aku pasan gambo ni bila nak dload the camera fon ni ha.



Good job abang, well done! wpun muka adik kau separuh je kuor.



aisay gambo gelap lah..but mee goreng itu telah selamat kubelasah bersama adik bongsu ku. biasalah, the boys kan take turn jaga the red family at nite. wpun my house has our own security system, tp atas sesuatu sebab yang tidak perlu diwar2kan, one of the boys will hv to be around.



masalahnya, mkn tengah malam - separuh pun x jalan wpun share2 ngan Adik. cik tong la jwbnya...nak wat gano. arap cik semut abihkan lah ye. hehehehehe. motif??

11 comments:

Ziana said...

mane x pandai..
dok perati mummy slalu snap2..
:)

kan abg?
:)

sayda said...

mee goreng satu!!

:D

mikaounik said...

kalo mummy daa terror anak lagi terror tahap gaban....

pu3nemo said...

leh la nti gegirl or abg jadi cm lily.. yeah da selalu tgk parent asyk ngn kamera jek.. mane x pandai..eheheheh

Anonymous said...

kak red ni kelakar lah...mcm teringin nak jumpa in person..boleh tak agak2 nye?...kang jeles lak cik abg sirman yg jauh di houston...

viruspadu said...

saya pun balik x tukau baju, terus makan or masak, dah setle, baju mandi ... kalu x, abis ler kotor semua hehehe

Anonymous said...

hihi;p dh teka dh...musti kak Red nye papan pemotong 2 colour merah..bile jln2 tgk bende kaler merah mesti ingat kat kak Red...

su said...

a ah laaa....skang neh sejak kenal kak red pandang mende2 merah musti ingat kak red...dulu xnampak waner merah nih,skrg da makin clear!HEHE

oTam said...

otam rase cam tau je sebab yg tidak perlu diwar2kan tu..

agaknye orang dalam rumah tu takut kat MOMOK..

Lily.Lulu. said...

saya sangat lapar
alang2 akak dah kat dapur
tolong masak

mekasih
:)

Pato & Pearl said...

alamak..mee goreng ke tu??..lapar pulak jadinya..

P