Monday, November 05, 2007

Blogger's Open House...

fan mak merah!


ada ke ko invite kat open house ko generally kat blog ko.


sah la aku x datang.


but on fri nite i read this email..







kak red, ni personal invite to u, pls datang ye, do surprise me.

something like that lah email dia.







so lepas sesat barat for about less than 10min, Kak Nom pun sampai.





Ceera is the adik. Single but x available ye.





Viruspadu is the kakak (dr dulu aku nak tanya, napa viruspadu ek? dasat gila nama blog ko lah)




Oh!She is not available at all.... :P





Terima kasih kerana menjemput kami, ada orang tu makan x hengat, bertambah2 kari ayam! berketol2 kerang dilantak, x campo ngan pari bakarnya lagi. huiii! kem salam kat mak korang ye, sedap nyaaaaaaaaaaaaaaa masakan dia!!!






Ceera kurang berborak ngan kitorg coz dia very the busy wt her group of frens. Viruspadu @ Zaimah lah yang melayan kitorg, tu sib baik ko dok sblah kitorg kalo idak mau ada yang muka x malu menambah2 lg makan.






I was so excited to attend their open house, coz very the near by to VA... harus mak x yah masak or makan luar, terus terjah umah dema. Thanks nok, jemput2 la lagi.





5 comments:

mama ranggie said...

rugi x g umah auntie virus semalam,kalo x dpt jpe kak red...mama ikut aunti virus sabtu tu tp x lepak umah die ler...x per,next time,mesti jpe kak red yg vogue ni...

viruspadu said...

kakred,
tq bebanget, sudi dtg open house itu, suke sgt kak red dtg yg beno2 nyer... nnt dtg lg, kot boleh jmp lg lepas ni kan...

Lily.Lulu. said...

next house umah sape kite nak serbu mummy ???

coz we're all too excited sangat nak jumpa ceera & zaimah ..
pesanan kepada diri sendiri, jangan lupa lock pintu :P

check check rock rock !!


mwahhh mummy !!

capik said...

x sempat nak bertegor sape.. sbb mase saya sampai kak red tga bz amik gmbr nak balik..... ade aura celebriti la kak

Ceera said...

bagus bagus, sila sila... tambah apa2 yang patut... tu haaaaaaaa... kari siap penuh satu pinggan, hehehe...

sori la, tak sempat nak borak lama2 sangat... member2 i datang sekali rameeee la pulawq kan... dan tak sempat jugak amik gambar dua2, cisssssssssss... kalau amik berdua2, baru meletoppp abis...

kakred memang best, wahhhhhh... ;-)

sangat suprised ooo, hehe...