Friday, November 02, 2007

So much fun in the morning...

aku sibuk mandi, budak2 ni dok melayan daddynya webcam. sejak sirman kat sana, every morning before we head off to school and work, webcam wt daddy adalah satu project wajib.




and rupanya sejak dah menerer pakai camera fon aku, abang n gegirl dok snap2 segala bagai.



aku jumpa mcm2 bila aku dload camera fon aku nih.


i dont carry my Canon IXUS anymore. dah sampai ke US dah camera aku tuh.



ni abang kot yg amik, x pun adiknya.

abang la ni...abang tinggi dr adik.


yang ni kompem adiknya yang snap. heehhehehe




oh nice gegirl snapkan gambo abang.


ok ini mak nye yang ngamik.

Let s go kids kita pi sekolah, babai daddy!!!

4 comments:

Ziana said...

hehehe..
cute jek dorg nih!!

kak..jom bawak dema mkn?
:)

adrenaline said...

alah sweet nyer.....

mikaounik said...

even daddy diorang ni jauh dpt gak jumpa di alam maya..hebat kan

Red Mummy said...

ye ye yee