Monday, November 12, 2007

Sleepy moody Monday...



aku sangat suka ini kuih kaswi. so dalam plate beso tu, aku letak la barang 5,6 ketol kat meja yang aku kongsi. pastu aku yang baik ati ni, pi le bagi kuih kawi yang byk lagi tu kat meja sebelah.


Sambil2 aku borak ngan Ms Bunga, Mat Bunga, kids dok meloncat sana sini, tangan aku masih lg meratah ayam.




Nak mintak kat meja sebelah yg aku bagi balik, pun sama dah abih. Luckily la ada satu lg meja x abih, so x de le aku kempunan sangat.


Tu pasal mak2 kita selalu cakap 'makan tu ingat2 la orang belakang'. Masalahnya aku dok depan ko pun ko x hengat. Tapi padan muka ko! n lagi satu ye budak gemuk x baik menipu ngan akak ye, sila citer yang benar2 belaka, jangan reka cipta bla bla bla. aku ni kalo sekali ko tipu aku, sampai sudah apa ko cite pasni, mampus aku x layan.



So balik pada cite open house ni, aku dipaksa2 bontot utk pegi gak. ikut rasa moody angin sabtu mapuih la aku x nak kuor umah. Tapi kenangkan Ms Bunga is my good opismate, haruslah kena pi. She purposely pakai merah ye coz nak nyambut akak merah dia.

Aku ni ngah mood yang masih swing2 angin tiupan. Bape hb dah ni ye...oo padanlah. So kalau ngah2 jln nampak aku cam muka nak makan orang, aku rasa baik korang x yah tegulah, kalo nampak YM aku tu ada tanda semacam jer, x yah la nak mokak2.


Oh btw, ada sorang reader aku ni...


Very the boring Monday.


7 comments:

nooralina said...

Akak Ms Bunga nih cun gile lah kak red..mata die galak..wlpn dia pndg mcm biasa je, tp tajam dan telus =)

Lily.Lulu. said...

email saya

mylil_elmo@yahoo.com
lensalily@gmail.com


kak .. edit pelis edit
tenkiu
i lebiu
muah muahh

:D

Mrs. Sheikh said...

kuih kaswi ni yg hitam ada kelapa.. bukan kuih kusui ke? dia melekit2 kan??

Ziana said...

x snonoh nye norman..
kok ye pon pandang2 laa org blakang..tepi..kiri..kanan..

:)

mikaounik said...

ohhhh akak suka kuih kaswi erkkk..
good..good..berigood

fiebie said...

hensem kan abang nurman tu.

opsss...

Ms_MER said...

sy pon br kenai ngan kueh kaswi nih...trus jd feveret..cedap rasanya walaupun rupa x lawa hehe