Tuesday, November 20, 2007

Farewell wishlist...

my fav people are asking me to give them the list; option for them to pick a farewell gift for me.

i love this part. they allow me to give the wishlist, and they will choose one of them.

so guys, pls help me here...

What do i want? Coz i cant think and i know u hv something in mind.


1. Watch
2. Handbag
3. Vouchers
4. ok i donno...

but no more perfumes and no more handphone please.

Can u pls think for me?

15 comments:

mikaounik said...

mintak ticket g bercuti kerr 5H4M

mintak sijil simpanan premimum
rm5000 bleh..untung2 kalo ada cabutan bertuah leh dpt bmw kerr..

mintak set rantai..subang cincin fr diamond/white gold kerr..

kak,
kalo saya mintak duit jer..bleh g shopping sampai lebam..hehe

Mrs. Sheikh said...

hahahaha...cincin platinum ke ..

Red Mummy said...

kowang ni ingat aku nak pi honeymoon, kawin or engagement ke?

farewell gift la oiiiiii

kutil gak sekor2 kang..

mikaounik said...

heheee...
akak bleh mintak sofa set..xpun tv plasma 32'..

kalo akak jenis suka lukisan,suruh diorang g cari pelukis yg berkaliber suruh lukis gambo akak & family

Shah said...

Aku bagi voucher Kamdar nak tak?

Yazeed said...

pe kata ko mintak chess set yang macam aku punya.. tak tahu hargalah tapi senang anak ko wat main tembak tembak...kalau tak pun ko mintak jer fountain macam kat umah aku tu ..tak mahal RM900 jer

Ziana said...

voucher Kamdar<--- muahahahaha good idea Shah!! sure akak aku nih suke!! hehehe


errk...
kak..
1) mintak fly ticket utk 3 org ke US..
dpt pegi for 1wk jadik laaa...
:)

2) voucher MAS... leh ke US :)


err..same laa tuh kan?
:P

-Sekian-

fm said...

Kak Red,

Ape kata kak Red mintak hadiah package outdoor photoshoot untuk kak red sefamili?Outdoor photoshoot x mahal sgt these days.Plus,leh dpt album sefamily and leh frame lagik.Mintak derang professional nye photographer ke?Since husband kak red xde,just set the date with the photographer bile2 yg kak red rs kak red sefamily leh kumpul and derang byrkan.ok?

Red Mummy said...

ni farewell utk aku ke

farewell gift utk aku anak beranak

bimmer553 said...

mintak jer credit card - unlimited spending for 1 year.

Jelly said...

Lipstik... ha mintak lipstik...
ha haha

mikaounik said...

kak mmg laa farewell utk akak,tp sbb ni utk nak bg kat akak so akak share laa ngan anak2..

akak saya rasa yg fm cadang tu mcm best lerr...


ermm tak pun..
akak pilih laa apa2 kete yg akak minat suruh diorang bawa d/payment then monthly akak sambung bayo..hehe

Anonymous said...

Red,

to be realistic, a farewell gift should be lasting & memorable.
if voucher or cash, kalau da spend tak nampak pun unless you buy a bag, gold etc. but go for a watch.

i got a fendi watch (nasib lah the staff pandai choose coz can its dual face - plain for day & diamonds for night use)
yahoo

Ann

nAt said...

mintak keter sibijik la kak, eekkeke... (keter yg ada pon tak sempat nk belek ek)

mintak derang blikan akak camera canggih satu lah...leh amek gambau..then letak kat blog... hm...

elmely said...

mintak sliper kaler merah jer lah kak red...... buat stock bila yang lama dah putus.