Wednesday, November 21, 2007

Abang's first day...

Abang's first day at tuition centre. I m excited, dia lagi excited, sekali kejut dah bangun... lepas anto gegirl to Mom's house, terus divert sparkle grey to this place.



Abang malu gila bila aku buat flying kiss to him, dalam ati 'mak aku ni tak tau ke aku ni macho boy, pi lah keja cepat mak oiii'



He called me right after his tuition session, he s so happy wt the new place. Glad that he likes it.



Arap2, jangan baru2 jer lah dia suka...coz this will place will be his full time tuition centre for the next coming 6 years. Insyallah.



11 comments:

okidokisan said...

bertambah-tambah bijak lah abg mcm gini...

elo kak..hikss..

:-)

Ziana said...

alahai...
cer tgk muka abg dok seblah girl tuh..
dok tahan malu ke tuh?
control?
:)

good luck abg..
blajo rerajin ek..
:)

elmely said...

bakal menantu kak red ke yang duduk sblah abang tu..... ?

mikaounik said...

xsabo nak tunggu citer kak red pasal 1st day abg ke sek ...


abg,
blaja rajin2 =)

Wawa said...

aku rasa budak zaman sekarang ni tesnen je macam2 nak kena buat.

dulu masa nak spm pun tak payah nak tusyen bagai.

aduhai apalah nasib anak-anakku nanti

viruspadu said...

baik2 belajo ye abang...

Ceera said...

rajinnye abang, belajar pandai2 tau...

pReciOus shaRihaNa said...

tu bab flying kiss..

~ anak akak waktu camping siap nyorok x nk jumpa..

~ dia dah pesan kt umah jgn dtg..malu kwn nmpk sbb dia boy..

~ ko tgu red..nnt bila ko dtg sek cr dia..dia buat2 bz sbb takut kwn2 nmpk..

~ takut kena label..anak mak ker ??

~ uishh..bikin panas ati !!!

Red Mummy said...

oki = iefa?? what s yr blog url??


ziana - mmg dia malu, kalo boleh dia x bg akak msk kelas dia

elmely - bakal menantu ko laaa awek itu

ye mika - sabar2 yeee

wa - ko spm dpt bunga la dpt choc la...lain waaa

virus ngan ceera ni bih kurang je korang nya pesanan penaja...tau le korang sisters

kak echah - boy always like that kan? y ek?

kekecik dah malu...

okidokisan said...

kak red yang saya windui...

ecehh..

url?

hehehe..

http://okidokisan.blogspot.com/

shhhh...

nUUr said...

abg yg malu2..hikhik