Monday, November 26, 2007

Toys for this week...



After having our lunch on Sunday, melintas le kami 3 beranak kedek2 pi kedai seberang kat Taman Tenaga. Rotis for mom's house and kids. Apek masih lagi pakai mesin kira itu, abang terkulat2 nengok the Apeknya laju tup tap tip....RM10.70.






anw, aku bagi can dema pilih toys, for each one of them. Dulu kedai ni namanya kedai 2 inggit tp lani dah tukar jadi Kedai Ekonomi. Mmg ye pun, brg yg harga 2 inggit lagi leh kira sketnya dari yang above RM2. Gegirl chose the mini bathroom set at RM9.


Abang punya pikir, nak tu nak ni bagai. Aku ckp, boleh amik satu sahaja. tu yang dia pikir panjang, the best for the only 1. He finally amik boat, RM7.



Balik umah, dedua main lam bilik ayor..mengerjakan toys memasing.



1 comment:

A f f e n d i O s m a n said...

wahhh...apek sempoa...aku sampai skarang tak reti guna menatang tu! hehehehee....

kak...kau tengok trip aku ke MYY recently kat blog aku!