Saturday, November 17, 2007

The Saturday mood...





Our late lunch, aku tanya dema nak makan apa, KFC here we go. aku rasa, sabtu ni lah yang paling boring. I m so not in the mood to take them out, plan lam pala nak bwk pi Megakidz Midvalley, tah bila la projek ni akan berjalan.




Epi rescued us, he came wt his gf to bring the kiddos to swimming pool. Y cant i join them? Apart of having my flag season, aku malas merosakkan rambut. hahahahaha. Good reason kan?



So, it s Sunday. I m gonna take them out for 2 weddings.


Yang kahwin, beranak pinaklah kamu..

Yang bercinta, bertunang kahwin lah kamu


Yang di sana itu sedang menjadi Teman Tapi Mesra....hopefully it s getting better and better. Asyik sorok tangan kiri jer...mana acik.




Apa lagi Sunday plan yang aku nak buat?




Someone to rescue us please?


3 comments:

Lily.Lulu. said...

lalalalalala ...
:D

mwah .. rindu mummy

Ziana said...

huhuhuhu....

Leave your comment :
NO COMMENT
(on behalf of nok)


hahaha.............

mikaounik said...

sorok tgn adalah satu jenis barang...iaitu barang2...
sorok tgn teringat tentang makanan..uikss...blurrppp kenyang daaaaa...

uhuhuuuiiii...