Monday, November 26, 2007

Tayar pancit lah...

Sunday afternoon, tergerak ati aku nak jengah keter Sirman. How nice kan...keter dia dah lama aku x jenguk,


Was supposed to do the jump start for his car, send for car wash yada ding dong... but bila aku tengok tyre pancit flat jadi gini...

aisay..



I met Abang Yazeed kebetulan malam Sunday, told him bout Sirman's condition, i should ask the AAM ke AMI datang and godek the car jer..instead aku suh Epi yang busy wt his personal life, Abah yang tak nak la aku kaco ngan benda budak2 leh buat and kenkawan jiran tetangga ke hapa...






So to my dear Mr Houston
,



I m not going to do anything bout your car, till you come back. I m tired to deal wt the AAM/ AMI, hopefully you understand my situation here.

Thank you Sir.

8 comments:

ashterix said...

adusss!!!

biar la dear... nanti i balik i godek la..

Jie said...

erk..betul tu kak, ko tak yah wat hape² kt kete dia...cepat la dia blk kang..tak sanggup nengok kete dia TERABAI mcm tu....gud idea

TAPI kan...

kalo dia blk sbb nk jenguk kete dia , ko tak jeles ke..hahahahha....!!


jadi batu api aku pagi² buta ni...:D

Jie said...

msg kt sirman >> erkkk...sempat ke ko nk godek kete tu..... ?? baik godek je...madam tu...hahahahaha :p

Jie said...

engko ade erk kak..dok lepaskan komen aku....:p

ampOOOnnnn.......kak...pagi² senin ni tak leh blues² tau !

Red Mummy said...

kak jie yang merapu di pagi hari

hahahahahaha

ashterix said...

kak jie - godek madam dlm keta ;P

Jie said...

hahaha....nak booking cik lily awai²...suruh dia pasang cctv!

masuk dlm youtube....

Hannan said...

bro... nanti kite cari kete baru sama aaa.... lancer GT baru tu ok gak? jom la sama2 angkat sebijuk sorang