Thursday, November 08, 2007

The Famous Designer...



To my neighbour also my brother Hatta Dolmat, good luck for your final Project Runway, this Friday nite via 8TV @ 930pm. Mohlah ramai2 tengok dia kat tv nun...





reminder to myself: sila dok depan tv!
reminder to hatta: x menang pun x per, u are still my fav!!
reminder to shah: aku dah sampaikan pesanan penaja jiran tetangga!hahaha!




this photo was taken at 3am just now while me and Epi had our teh tarik wt frens....tersempak lah pulak wt Hatta, Fahmi and the gang kat our condo's parking.. (yes we are in the same block).


Fahmi the brown shirt will be my make up diva for one of my event, soon....(matiklahhhhh, ada personal make up artist lah pulok).



6 comments:

Ziana said...

yeah...
sy dah follow that Project Runaway show since 1st day...
:)

go Hatta!!!!
good luck!!!

Shah said...

Pukul 3 baru balik? Amboi sempat blog lagi lepas tu ye... Abis masa tetiba ribut taufan tu Kak Red kat Hajris lagi le tu. Aku dah nak terlelap tetiba pasu bunga kat bilik air jatuh pecah...

Lily.Lulu. said...

oh personal make up la pulak ..
habis laa ada yang makan hati lagi nanti ..

uhuhuu

e~P~o~p said...

kak red,

sy cume nk bgtau fahmi make up vassssss sgt,heheheh...coz die make up sy waktu saya kawin bulan 7 aritu...tu je nak bgtau

e~P~o~p said...

kak red,

fahmi penah make up sy waktu sy kawen bulan 7 aritu,sgt chantek die make up...tgn die mmg ajaib...heheheheh

Red Mummy said...

ziana - aku lg best, sekali pun x penah tengok...matiklah hatta ngamuk!

ye ly..sapa makan ati sila rasa makan jantung juga ye

epop - yes correct! i love her magical hands too!