Friday, November 09, 2007

To someone special..






2 scoops of ice cream for each one of us, we didnt share but itu orang bising kenapa aku banjer satu scoop sahaja. Hallo, dah banjer lunch nasi goreng ayam dah banjer dessert, lagi mau bunyik. x geti nak syukur lagi ye budak ni. Nak kalu pi la bayaq sendiri, bekhen kang!



Sirap merah segelas pun aku x penah rasa dari poket kau tau! dasar pengikis!




ok for the next mtg, x kira la ngan sapa - U will hv to pay for me. thank you.

gua nak tido cepat mlm ni, hatta smsed remind aku suh tgk dia gak mlm ni wpun aku dah tau result, mata aku dah terkulat2 ngantuk pasal x ckpt tido sesangat.


sapa YM aku kalo aku x layan tu jgn le nak kekecik ati, aku bukannya dok depan pc 24 jam, ada anak2 yang nak dibelek, ada katil yang nak kupanjat.


salam jemaat!



7 comments:

A Z R A said...

kah kah kah....kak red, me tak kira, me nak approve gakkkk the 1st comment....ok? bolehhh laaaa....*wink*wink

isk....ajil la tuh, ler....ye ke???....owhhh nih mesti kes jual mahal nihhhh....me baik dgn dia coz dia member2 dgn my friends yg lain...time2 lepas SPM dulu, sorang2 fly, ajil la pelipur lara, he will sing lagu 'water runs dry'la, apa laaa.... - we all nyanyi sesama...isk tak bleh ingat laaa...sedehhh!....

Red Mummy said...

maafkan azra ye every1..

dia salah blog nak anto komen.

alfatihah to ajil...

aku bekhen gak si azra ni kang

peej said...

dah bape lama nih craving nak haagen dazs...x pergi2 nih..tgk pic nih..terus rasa nak makan gak..

Anonymous said...

from 'Someone Special'...
Takde maknanya 1 scoop eskerim yg menyusur masuk salur esofagus ai tu. terlalu sket okkkkkk.hahhaa

Nak air sirap?x yah g kedai, kat dapor ai pon ada..cap F&N! MAU???

Thanks anyway for the chit chat n lunch. appreciated that so much (especially 1 scoop of ice cream)!
(mode x puas ati coz x puas mkn ice cream.Pas ni ai nak 1kg ye)

Thanks. ;)

mikaounik said...

saperr laa yg someone special tu erkkk...

Lily.Lulu. said...

ai pun nak eskrem gak
hmm . nyum nyum ~

Red Mummy said...

peej - kdg2 bila kita tgk gambo tgk org makan masa tu lah kita teringin kan?

anon - pasni jgn arap aku nak banjer lg dah..letih aku asik kena pau dek kau tp tetap x bersyukur.


mika - itu anon lah orgnya!

ly - nak bley, tp banjer aku!