Monday, November 05, 2007

Huh!!!




i m not going to remove anything from this blog just for the sake of your happinness.


boleh blahhhhhhhh lah!!!




update at 9pm:


did i mentioned this note is for lalats?? So for those yang terasa, pls think twice before sending comments to my blog, i dont think approving yr comments will make me happy, n i just dont like yr comments though, so rude. to the rest, i love u!

if it s meant for lalats, dah sah2 la aku letak label lalats! ni main serkap jarang jer, can u pls stop reading my blog otherwise, x yah bg comments apa2 coz ko mmg suka dok sini, u know who u are!!!

17 comments:

Anonymous said...

aikk kak red...ngamuk kat sape nih...citer la sikit...ade lalats ke??? plssss citer

Lily.Lulu. said...

mummy ..

done as u request ..
:|

Fozalin said...

hak hak ari ngamuk sedunia....

Being Normal said...

baru jumper ko, nampak ok jer, nie mesti si lalats yang takde life tu, bior ler dema, takde pekdah nyer kita pikior kan?

garfu said...

oppss... kak red, ngape maroh2 ni?

viruspadu said...

ni mesti lalat2 mengaco ni...

kepada lalat2, tolong jgn sibuk2 ok...

Jie said...

ye la tu...boleh belah.... he he he :p

Ziana said...

erk...
nih akak nye blog...
biar kan kak...biar biar..

:)

su said...

soba2 kak red! kalo pasal lalats ittew..biaq pi ler diorg kak red...sumer lalat2 tuh xde insurans!

Anonymous said...

Im really curious apa yg lalat2 ni nak... tolong tunjuk bahasa indah lalat2 ni (yg tentu2 kurang ajar). Apa yg diaorang tak puas hati tuh.

Tentang AziS said...

np la suka ganggu idup org nih...ish2

echah_syed said...

srh dia gi berperang kt afghanistan jer :D


~ perang mental n fizikal .. :P


ps/ ni perang mental gak sbb sakit ati jer khorojer nyerr !!

sweethOneY said...

uiks..kak red bukan marah lalatss ke..
adeh..sabo ye kak red..
x baik marah2
senyum sket :)

Jelly said...

sabo red... sabo....

Josh said...

I don't see anything wrong with this blog. It's so readible and decent. Dah jadi routine saya baca blog Cek Red setiap hari.

Naddie said...

Kak Red,

Publish je lah kak red comment lahabau2 tu semua. They need severe attention u see.

I think if u let ur readers see, sekali dia kurengs towards kak red, bertubi tubi readers setia kak red will hit them back.

Definitely a WIN-LOSE situation.

Win to Kak Red of course!

cHiQuE said...

hmmm x pergi² jugak lalats dr blog kak red nih ek... hmmm chik rasa kan nih bukan lalats lah kak red... macam ada ghupa ala² langaus ajer nih! degil kan main...