Thursday, November 15, 2007

The Didie...

Abang Bad, sapa kakak ni?

Didie, ni Kak Red, she s one of the famous bloggers.

Kan...


yelah uols! didie lah tu...



clap clap la kat korang yg leh kenal dia.



nampak muka aku yg letih sesangat, just got back from work and took my kids when i was about to park my car kat VA, terserempak wt Abang Bad. Abang Bad antara org2 lama lam dunia blog n of cos lah org lama lam industry hiburan.



So they were here coz buat fitting baju wt the femes designer. hangpa pun tau sapa femes designer ittew kan..


We had a quick chat sambil berdiri kat parking tu, cant stay longer coz anak2 aku asik tawaf satu parking.



Abang Bad x nak ngamik gambo...dia suh artis dia yg gemer ini smiling for the readers of mine.



I m so not the artist person lah...



4 comments:

Mie @ Adik said...

nak jeles ke tumpang seronok jeles ke tumpang seronok.. tumpang jeles... hmm right desicion

Yazeed said...

Kelas ko kak red, kat parking pun jadikkk...

mikaounik said...

nak jeles ke xnak..tp buat2 biasa daa lerrr..

Red Mummy said...

mie - tumpang naik keter...


bang yazeed - mak kan diva! mak dulik hapa

mika - kalo ko jumpa akak camne rasanya? ahhahahahah