Thursday, November 01, 2007

Lai Po Heen, Mandarin Oriental...

I like this man. He is a nice man. I ve been working wt him since 3 years ago.


We used to have a plan, well..his plan to say so: if he leaves, he s going to drag me along.


But, i got 3 other offers that wanted to take me together wt them. Macam aku bagus sangat kan...whateverlah... cakap lelebih kang, sakit ati lak my lalats. U know i know udah lah.

Sudahnya, x de sorang pun yang aku ikut.. I m moving on to something that u cant predict.



I love these 2 ladies. Ms Sweet Smile is getting married end of this year. Congratulations, lepas 10, 11 taun bercinta. One thing that she wants to do after kawin....moga cepat mengandung. hehehehehe....


Khalis's daughter - yes Nan Moscow, that s the HE's daugther that we are talking about before.


The final dessert for our lunch. Durian pancake. sedapppppppppppp!!!! Aku x kuasa nak ngamik semua sets of food lar...


This is not a farewell luncheon for me though.


Dear all, pls dont get me wrong, i m not leaving this blog. I m not leaving all of you. 1500 readers are reading this blog per day, so how could i do that to all of you.


This is a special treat from the man that I like as a supervisor to all of us. For the effort that we put, many2 months ago. Padahal aku buat separuh jalan jer due to my overloaded stuff. Tapi dia cakap we count yr contributions since the day one u volunteered to do the task. Cool.


oh that s Seman wt his Paul Smith's tie that i posted yesterday. He reads my blog, so i must make sure that i correct his tie's brand, lorat la ko Man!


I told Ms Bunga jangan tengok camera tp dia nak gak pose cantik.



Ms Sweet Smile, i give her that nick ..arent u agree wt me?


The kenyang perut face.



Sharkfin soup MO x leh beat the Shangrila. taste nye dah cam mushroom soup je kat rest ni.


Thank you Lai Po Heen, MO for having us. I will visit you again.


To those yang nak bawak aku for the farewell luncheon, pls do not pick this restaurant anymore. Manyak songeh lak aku heh!

7 comments:

Hannan said...

iskh...
ade ajaa nama ku dijadikan bahan tulisan kamu iyer miss merah... eh.. mem merah... apa apa aja la...

kalau ada kawan2mu yang "miss" lagi itu...jgn lupakan kirimkan salam daripada "mr" ini ya mem...

nanti saya belanja mem makan kat "london restaurant" new york nak...?

echah_syed said...

~lady wt pink tu mmg shantekkk !!

mata dia wat org jantan x leh tdo mlm kak red.. :P


~ kim slm ekk :D

mikaounik said...

kak
ms bunga tu even dia muka masam tp ayu gitu..

kak..
xkesah laa mana akak nak p..kalo tmpat yg akak p tu best..terus laa up entry akak erkk..
kalo akak nak rahsiakan xper laaaaa
.
.
.
.
.
.

Zana Sadri said...

snap gambo tie pun ok gak. tapi kan... nape diorg suka pakai tie yg belang2 gitu???

Zana kalo boleh nak elak tie cenggitu sbb pening la tgk. boley??

Memane kak red pegi asal blog masih on, ok je.. all the best kak !!

Lily.Lulu. said...

emmm .. sedap sedappp ..
bile kite dua nya turn pulak ??

^::redZ-Ziaf::^ said...

kak red tuka keje ke....
kak red pindah uma ke....
kak red bersalin lagi ke....
kak red perang besar ke....
kak red malas ke....

saya tak kesah

apa yang saya kesah ialah kak red jangan lah tinggal kan blog nieh.... tak bace blog kak red macam tk lengkap je hari2 sy

wut ever i'll suport u n ur blog....till my last breath in this world


p/s: kem salam kt ur supervisor aka abg man tu yer... makin berseri sy nampak dier.... abg man tu senior sy lah tym skool dolu2... assalamualaikommmmmmmm

Red Mummy said...

nan - dengan ini diucapkan, x serik ke ngan peristiwa lama???


kak echah - lady in pink tu pujaan diary TJ gak, tp itu lady sudah kawin anak nya sorang...

mika - spt mana kurahsiakan skang, begitu juga my new place later


zana - ada lelaki pakai stripes tie dok depan ko sepanjang ari ke yg sampai ko pening2 tu...

ly - aku kah yg patut tanya or ko yg patut jwb?

redz - dia dah nak kawin dah nxt week...seman tu bestpren akak, i told him bout u b4...jgn riso. dia bukan supervisor aku lah, yg banjer tu supervisor yg sorang lagi, dia pun kuli batak cam akak merah ko ni ha hiksss