Monday, November 05, 2007

Wrestling in the car...



pulang dari huha-hihi-huhu, i stopped by to tapau our dinner. well yes i dont cook at all nowdays, pasal the tuan besar is not at home gitu kan. Bila dia dah balik dr US yang makan bulan2 lagi tu baru aku korek dapur. aku cuma goreng light2 je for them, nuggets, sosej, cekodok bilis..itu je.




so sementara tunggu the dinner been sent to our car (ok aku tanya dema nak tapau or nak dine in, abang cepat2 jwb nak tapau - means nak ngadap nasi depan kartun la tuh).

so gegirl and abang main lesing2 wrestling in the car.

aku sound sekali suh benti melesing x nak gak dengo.

dua kali pun x nak gak dengo.


tiga kali aku ckp 'im gonna shoot yr photos and post to daddy'.

terus dema behave. hehehehehe

menjadi sik...!


7 comments:

Ziana said...

hahahaha...
sure gegirl menang kan kak?
:)

suke tgk dia tesumbat kat cermin blakang tuh
:)

happening laa bebudak nih!

^::redZ-Ziaf::^ said...

wah....seronok deme bergusti bagai.... teringat zaman kanak2 riang dulu

tapi tym saye dulu...larang sekali tk dengo... 2 kali tk dengo... kali ke 3 trus naik tali pinggang...huhu...!!

tak pun ayat berbise emak
"siap ko kt uma nnti....!!"

hihi...!! semoga akak tabahlah & trus menjadi iron lady...naik lah muscle bagai...hehe...!!

Rickywan said...

Menjadik jugak psikologi akak aku ni...hehehehe

echah_syed said...

teringat mase bebudak kecik dulu :)

dorang berebut nk berdiri kt tgh2(nk nyampuk org borak)..so stop jp kt tepi..

~ haah ! sape x reti dediam turun..

~ pastu baru aman damai nk bw kete :D

ReDbLoOdSnOw said...

mak aiii gegirl...siap baring kat atas board belakang tuh...kiut jek nengok

Leeds Al-Malique said...

gegirl comel sgttt!! makin terserlah kecomelan dia, syok tgk dia close ngn abg dia :)

Lily.Lulu. said...

haoiyooooooooo !!!

hebat arr gegirl sampai tersumbat kat dalam tauh ..

sib baik auntie x de dalam keta
kalau x .. mau auntie kena wrestling ngan korang gak

hahaha :D