Tuesday, November 13, 2007

Lunch wt the reporter...


i had my lunch date wt him yesterday. somewhere outside of KLCC.

ni utk 2 orangnya makan, but semua aku suh mr reporter habiskan. I dont eat all those lah...tauge ni aku makan kalo dia buat masak lemak jer, kalo camni mmg aku x geti nak makan.



he is very skinny but he can finish everything...



we did some shoppings here, main thing x dpt, but i got 1 pc of pant for myself. the skinny boy la yang recommended this place, lagi sekali kalo aku nak datang, probably makan bulan gak lah. dont really like the area.

anw, Mr reporter punya red shirt is so malatops!

i like.

i m addicted to my dvd movies since last saturday nite, to my brother Epi, tolong anto stock2 akak ko ngan kadar segera.

10 comments:

Yatie said...

Hamboiii kak red... syok layan Dvd tak ingat... :)

Naddie said...

Alahaaaiiii...

Smart nyeeee reporter ni kak red.
*cairans*

I loike!



- Nadh.

Ziana said...

kak..
nak jmpe repoter tuh..
ade hal..
leh?

bile mood akak dah ok..
nnt kite story mory ek?

:)

Red Mummy said...

yatie - got nothing to do marrr


nadh - hensem kan dia? kan kan kan...kembang le dia tu kang baca pujipujian ko nnt

ziana - mood akak ngah swing2 lagi..sabar ye. cuba ko citer lu leh tak?

Mrs. Sheikh said...

chicken rice shop huhuhuhu...
ape nama dlm manggu tu yg rangup tu ..sodapppp...

mad redo1 said...

tauge masak camtu memang aku suka sesangat... nkao dok layan DVD apa tu makcik?

Red Mummy said...

husna - x dap aaa, mkn x kenyang lepas sejam dah lapo balik

ha bang mad..aku ingat kan ko dah masuk persatuan tutup blog

ingat lagi ko jalan ke blog aku ye

Jelly said...

Reporter nie mix-blood ekk??? chinese + melayu.....

mikaounik said...

~the chicken rice shop bukan sekadar nasi..pot..pottt..potttt..

rasa lapo paitee plak :x

Lily.Lulu. said...

emmm . sedapnyee
tak pe . perot dah kenyang nih
:D