Wednesday, November 28, 2007

Urat saraf...



Kalo aku pi bwk budak2, kompem x leh nak control anak2 ngan shopping barang2 umah. Monday pas keje aku lari kejap to JJ, alone. amik tu amik ni... pap 300. at least for a month or 2 x yah kuor carik barang lg.

and beg plastik bapak nye berat lak tuh. Since gegirl dok pi berjalan ngan Nana my sis, aku ngan abang la yg angkut segala bagai, 2 trips ok.



the 2nd trip manghai...very the heavy, i carried 3 heavy plastic bags, and abang had to carry 1 yang mmg buat ktorg dok dapo lama gila...penat kan kita bang.



takper...kita penat2 je skang bang, orang tu balik nanti siap la Mummy jadi Queen. Abang jadi the Prince Charming. Gegirl jadi The Princess.



kan kan kan?






sirman - i really mean it..penat tau!





10 comments:

ashterix said...

yes madam ;)

intan kamaruddin said...

la penatnye kak red..
nape xangkut troli p keta?

amybarakbah said...

morning kak red

urh huhhh i know apa yg u rasa...

2 hari lepas i udah ngangkut beg2 pastik camgini la jugek

tis month turn i beli barang dapur.. huhuhu

^eMiKo^ said...

mak merah,ckpkah ini untuk sbln? kalo umah kiteorg,xtaula smpai ke x..x tentu lagi smpai 2 mnggu...menunjukkan betapalah kiteorg kat umh ni sgt kuat mkn!! hehe..
kalo yang dishwasher & detergent tu sampaika kot sebulan.. hehe..

sabar ye kak red..

Red Mummy said...

dr jj ke keter pakai troli

dr parking ke umah naik lift, koser nak pakai troli merah ku itu

izal said...

kak red....ni lah pros and cons beli condo kan....pro bile ade security bagai & dijaga bersih (walaupun kene byr..hehe), yg con nye pulak bile beli brg camni...mmg hazab nak bwk naik...

Ceera said...

tuk sebulan ke tu, cam tuk seminggu je, hehehe... if rumah kami la, sebab kojenya melantak selagi ada makanan di dapur...

Mrs. Sheikh said...

erkk..kak red..tu kotexxx ke? hahahhahahaa..jahatnyer aku

Jelly said...

hahahahah kalau kotex tu akak rasa cukup sampai year end kot...

Red Mummy said...

nampak saja...

:P