Tuesday, November 20, 2007

The red car...


Kak Red

ko x jaga keter laki ko ke? dah berabukkkkkkk!!

aisay..

Epi was supposed to take charge on sirman's car, tapi dia datang sini pun lupa nak look after the car.


jump start keter suamiku kerana sudah sebulan lebih aku x usik langsung, and batterynya sudah kong kalikong. n send the car to car wash. ai banyak 'beg tangan' la bang, mana la nak ingat itu nak buat ini.



***banyaknya benda nak dibuat...sirman, u jgn baca buat x baca lak ni ye.

4 comments:

Yazeed said...

ya rabbi... sempat lagi... tak sempat nak tukar pampes si Mira dia dah masuk log dah...

echah_syed said...

magic ekk kak red..kita bole wat sume keje kalo laki xde..tp laki ntah lerr..

~ jgn marah laa yg bernama laki !!

~ idup wanita utk anak2 !!

~ ceewaahhh :D

ashterix said...

macih yang :*

Jie said...

wahhh.....motivasi pagi² buta ni...utk mak² org yg tgh cuti sekolah.....