Tuesday, November 20, 2007

Abang's school holiday...

Took abah wt kids to Abang's tuition centre. Abah needs to know the place, he will fetch Abang from his tuition class every T's days. My weekend schedule pun kena tukar, to be the driver for him.


Lepak Hajris for a tea break. Haruslah lepas ni lagi selalu la aku lepak, very the near by only.



Lepas aku kira2, wpun school holiday dah abih, itu orang Houstoun pun x sempat nak do the things that i hve gotta do.





sigh...



pasai tu lah aku anto Abang pi tuition, biar dia x membuang masa, asyik layan kartun sehari suntuk mana leh jadi. I dont have any plan to take them to short holiday, memula mmg dah berajat, dah planned pun ngan lululala.



Tapi aku batalkan coz aku masih lagi lam mood penakut.


5 comments:

mikaounik said...

pergghhh..terliur tgk maggie sup tue

MyHeart said...

selamat bertuition ang....rerajin belajo...mummy dah la bz sokmo...daddy plak jauh nun di overseas sane....

Yazeed said...

hajris lagi.. ko tanak makan kat kampung sendiri ker?? ok gak apa makanan nya.. BTR ada restoran yang sedap-sedap tapi haruslah kan... tak happening gitew..

elmely said...

sedapnyer maggie tu.ini yang buat lapar ni....walaupun baru lepas makan.

Red Mummy said...

mika - nampak aje ko kan bendanya...

ye auntie myheart - abang ingat pesan auntie ituu
tqqq

bang ajid oi - parking kat BP btr tu bercinta aaa....lgpun mkn kat situ aku x selesa, org tengok aku cam aku ni artis sahajor!!!

elmely - ni bukan blog makanan, so aku x kan letak gambo makan byk2, jgn risooo