Friday, November 16, 2007

Nite wt the reporter...


I m the queen of red!!!



red is everywhere!



aku snap byk gambo kasut utk korang, will blog bout it soon.





10 comments:

elmely said...

merah itu darah, merah itu berani, merah itu redmummy, merah itu juga ............lembu suka kejar org pakai baju merah. p/s : elakkan berdekatan dengan kandang lembu.

mikaounik said...

asik tgk kak red ngan kasut merah teringin rasa di hati nak beli kasut merah...huuuiiii...


~~Kau merah sangatlah mengghairahkan...

Ziana said...

kak...
handbeg merah xde?
sy nk carik beg merah and putih nih..
snap2 laa...
leh sy pi beli
:)

Lily.Lulu. said...

posing tak hengat !

ita itu said...

mmg red diva tullah ko ni kak..

sunetcute said...

kak red..kasut merah tu size 9 ada tak...teringinla...kat utara ni susah nak dapat kasut cam tu..

Hannan said...

wah wah wa...
dah ceria dah mak merah kite...
keep it up cik non!

Josh said...

Hm... pasal kasut lagi..

Naddie said...

Cutey!!! *ahem ahem*

Bukan Kak red laa... LOL!!

Red Mummy said...

elmely - peribahasa tu dah x laku laa....elakkan jadi lalat di blog mak merah! gituuu

mika - mau mau? sila carik di kedai berdekatan..

ziana - ada ada...nnt kupostkan ye

ly n ita - namapun RED DIVA kan>?/

sune - idakla akak cek size 9.

nan ko ke yg sms akak smlm ha?

yes josh, blog ni mmg terkenal ngan kasut..

nadh - kasut ke tuan kasut? u sure ke?