Monday, October 27, 2008

Blog baru blog lama...

jangan terkejut
memang saje saya post entry baru kat blog lama saya nih...

ai have moved to my new domain, www.redmummy.com months agooooooooo, but ai still miss my old red blog

for those yang rajin menyinggap di rumah merah lama ini, terima kasih sekalung harta budi, but do remember no new update in this blog anymore.

See me at my www.redmummy.com

It s more happening :)

Thursday, June 26, 2008

Wednesday, April 23, 2008

Dotcom is up!

My lovely frens,


please go back to my redmummy.com . the domain is up already...new post will be uploaded from dotcom.



see you there....



http://redmummy.com



Photos jadi X...

i have to hold all entries

semua gambar aku uploaded from domain lama, and la ni lak my server is transferring

tu pasal gambar x keluar

kelam kabut tollah dari pagi tadi, sirman copek lahhhhhh

Tuesday, April 22, 2008

2 pairs...



i shall update bout chess, but nanti2 lah..i miss my son so much. lama tau ai tak tidur ngan dia. lama tu adalah semalam 2 hiks. biasanya weekend mmg dia meloncat tidur ngan aku lah, tp ada kalanya tetiba je dah ada sebelah aku ye. bukan sblh apaknya.




ni belum pun waktu tidur, i just got back from office, lepas dia study kitorg berduaan lam bilik. borak light2..how s school kawan2 macamana, ada gelpren tak.





abang ckp suka kalo aku cium dia, kalo kat umah je lah...kalo aku cium kat sekolah depan kawan2 mau dia lap balik pipi dia. siap warning jangan kiss lagi... rindu tol aku ngan anak bujang aku malam ni. actually kesian tengok dia study buat revision for 2 papers tomorrow.

malam ni aku bagi chance dia tidur ngan maknya, sirman nanti kalau nak tidur dia angkat la abang anto masuk bilik, kalau sirman malas nak angkat, dia tarik comforter tidur kat sofa merah.




kalau ai ngan anak bujang ai, mestilah gegirl dengan boipren dia...diorg kan belangkas.

Hujan...


hujan malam...
aku kesejukannnnnnnn


yihaa
jiwang karat la pulakkkk


my team Orange is the champion and ai menang, ladies champion, for the 3rd year in a row.


:)