Thursday, October 18, 2007

The 34th...


He is famous coz he has a very famous wife.

He is famous coz he has 2 famous kids.



Semoga Allah menjaga suamiku dan bapa kepada anak2ku....walau jauh di mana dia berada, walau dekat di hati kami.


Happy Birthday Sirman on 19th October, tomorrow Friday.




korang leh wish dia, nak bagi adiah pun bley..... hok jate hok tine nak wish moleh, hok nak menggatai cam betina garik tuh, mung x yah doh, aku pi umah mung lg nok!!!




Letih tol aku nak jwb soalan korang pasal muka dia yg iras salleh yakob tu lah. He s not related to that funny guy at all. but u know some ppl is born to be like yr face, like my face. 7 kembar but mestilah laki aku tu lg hensem dan macho muda perkasa. I ve checked wt my MIL, she x penah jumpa pun SY tu seumur dia ngandungkan Sirman. Tq.



15 comments:

Anonymous said...

hepi besdey femes hubby of red.....may i know wat is ur yr prezzie 2 yr femes hubby yg hensem tu-jojo

pu3nemo said...

hppy besdy bro.. moga sht dan berbhgia bersm wfe ngn ank2..
p/s: bila nk tmbh lg bby??ehheeheh

Red Mummy said...

anon jo - i ll blog bout it later. boleh?

heheehehe...

Anonymous said...

nak tanya kak red ni betul ker sirman tu adik salih yaakob....
memang muka cam same jer nga salih yaakob...

Hannan said...

kak redku...
akak cakap bahasa siam ke.... bahasa myanmar tu? iskh2... hebat tul kak red ni ek... or bahasa tagalog ni...

kepada en sirman, selamat berhari lahir.... maaf zahir n batin bro...

hadiah ek? saya kasi kak red plus 2 org anak kat sirman tahun ni.. occay?
hehehe.. lawak jer

ays_as said...

happy birthday en sirman...

Ziana said...

Mr Sirman....
HAPPY 34th BESDAY...

Moga pjg umo...
Murah rezeki (baby?opss! hikhikhik)..
Moga Kekal Bahagia wif ur beloved family :)

errrr...b4 pi...wat2 laaa open table :)

heheehe..

daaaaaaaaaa!!

LV said...

Kak red,yr husban nye sign libra ekk..sama aaaa...

A Z R A said...

Sirman, happy birthday to you, wishing you all the best things in life......God bless!!!............

kak red, cam tembam skit, nape? makan banyak ke?? muarrghahahahaha....kiddingggg!!!!

Lily.Lulu. said...

34 tahun ??? muda lagi ..
ehemmm .. ehemmm ...

Happy Birthday to Sirman
Moga panjang umur
Moga dilindungi olehNya
Moga berbahagia dengan keluarga tercinta ..
Moga menten kehenseman sentiasa
Diberikan rezeki yang lebih
Diberikan anak yang lebih

Aminnnnn ....

:D

cHiQuE said...

allah selamatkan kamu
allah selamatkan kamu
allah selamatkan encik sirman
allah selamatkan kamu...
p/s: nyanyi ala-ala dlm filem tiga abdul ek...

hepi bestday encik sirman!!!

Miss Nazla said...

hepi besday encik sirman.
taking care mau keje jauh itew.

fiebie said...

happy birthday mr. sirman, bila kita nak mandi pool together-gether???

opsss..



/me larikkkkkk

RedWGG said...

HAPPY BIRTHDAY EN SIRMAN!

all the best! makaceh kasik adam duit raya smlm yea! :)

salleh yaacob tuh classmate my mother, satu kg, mak saya kenal! hehehe..

Nono said...

Penjelasan tenteng SY yang tak tahan tuh... heee.