Friday, October 05, 2007

Good Great Friday...


di lorong umah ibuku. ibu dan 2 anak kecilnya berjalan di bwh mentari petang ke bazar ramadhan.

si kecil ingikan keropok lekor
si abang nakkan taufufa
si ibu nakkan bubur kacang
si bapa takde, keje lah..buka kat opis je.

abang mummy dah muka masam ni, kurus tak mummy?
mummy masam muka nampak garang la..

camni mummy vogue tau!
nnt readers mummy kata mummy perasan
biarlah readers mummy ckp gitu, abang ni anak mummy bukan dia orang. sibuk je lalats tu!
hik hik hik

It s friday mummy, malam ni kita pi makan2 ngan photographer and bodyguard mummy ye?

ye abang, kita bawak gegirl...malam ni kita makan semua dia orang bayokan.

yey!!! abang nak transformers!



my sweet boy!

he woke up today at 1am, kejutkan kitorg semata2 nak cakap yg dia nak pi koncing!
byk kali dah aku ckp kalo nak pi koncing tu pi jer ler x yah ckp kat makpak ko
x kira ngah tido lak tu
dah siap kencing bagai siap msk bilik babai2 lak tu
br dia pi tido balik


was waiting for someone for a meeting...snapping my eclipse shoes.


Have a good weekend all!


3 comments:

Lily.Lulu. said...

abang, transformers xde la bang. abang makan je la tosei banyak2 yeh

:D

mikaounik said...

kak, tanya skit..
brp byk koleksi eclipse akak erkk..
daa lama berangan nak sambar eclipse tp apakan daya .....,,,...

Red Mummy said...

mika akak x ingat...lebih 10 psg kot, and semuanya masih lagi tahap boleh dipakai.

sangat selesa...