Tuesday, October 02, 2007

Gegirl's nite...

Hello all, it s my turn now after abang!!! Mummy will read the book for me tonite.


so what s this?

ngah2 baca...mata dia dok leka ngan national geography kat tv.



3,4 min aku tunggu masih gak dia meleka ngan rencana tuh...so i told her, i need to do my blogging, once u dah abih ngk, u know where to get your mummy!




and abih layan tv citer orang tua tu dia pun datang dok sblh aku berbondong2 bawak buku dia...sambung cerita buku nya lak..



Half way...dia nak layan dvd barney nye lak...

aku pi dapo selak bawang.

7 comments:

Hannan said...

ai... selak bawang jer ke?... hehehehe. rajin nye budak2 skarang bace buku sebelum tido ek.. kite dulu baca dragon ball jer, pastu terus mimpi jadi Goku-san...

Lily.Lulu. said...

emm .. bagusnya. anak sape la nih ??? :D

Ziana said...

mummy..
bile kite nak baca buku kat Hajris?

heheheh

Red Mummy said...

nan - rajin pasal mak nye garang

ly - tu la anak saya, yang lahir dari tut tut saya

Red Mummy said...

ziana - kowang nye bising je nak baca mende?

ween said...

kred baca kan buku tiap2 hari ke? mak akak balik bila?

ReDbLoOdSnOw said...

amboiii..minat gak si gegirl tuh nengok natinal geography ek. tuh mesti citer menantang2 kan...