Friday, October 12, 2007

The shopping and desert...

hello all

these are my kids.
Abang is 6 yrs old, Gegirl is 3 yrs old.


Hello all

This is my Sirman, suami yang rajin tolong isteri provided kena buat list for him to do, takdak lisk, keje umah tarak jalan.


Hello all

This is my blogger's buddy bag from NOSE.

Wawa - the moment akak pegang bag ni, sirman pun tau ini bag engkau tau! Kelas adik aku!!!

I dont have small coins, so ketapi ni x leh nak bergerak ke mana..


and we stopped by here, though kitorg dah berbuka puasa but apalah salahnya singgah lepas dah penat soping light2...

gitu...


Sebab dah kenyang, we shared the Chicken Crispy. abih licin anak2 makan...



and Mummy got this!! Ko hengat ko jer leh makan, akak kau pun boleh makan tau...


arini ko tunjuk gambor lam blog ko, arini jugak aku pi carik.


haruslah teringin sangat sampai sanggup tuh datang balik KLCC nak makan nih.

Kenyang perut tali kecapi... ai dah x majuk dah u, ai dah dpt makan nih... {special dedication to my 2 little sisters yang had their buka puasa yesterday, x ajak akak ko pun kan}




12 comments:

Wawa said...

wah wah wah

kak red memang kelas gitu menjumpai beg ku yang kelas juga.

ahaha.

sirman pun kelas jugak sebab boleh cam sbb laki2 ni kadang2 tak pasan pun.

tgk si lily nya blog makan kat chilli's buat ku drooling gak kak, tapi arinih makan mihun goreng je buat buka.

ada tak chilli's kat melaka pun saya tatau/.

Ziana said...

aiyakkk..
kakred....

jgn ckp cenggitu..
we tot akak bz..
so we go 1st laa..

erkk..sedap kan itu brownise!!!

xpe..
nnt saye banje akak brownise tuh ek? (diulang skali lg...brownise ajek!)
sy banje..lily bayo..
ok nok?
deal?
:)

A Z R A said...

chilis lagiiiiiiiiiiiii....hahahahaha :D

alieys said...

Selamat Hari Raya K.RED...i'm going to miss ur entry this raya...take care and have a nice holiday...

Hannan said...

Kak Red, sini dah masuk 1 syawal dah hari Jumaat yang mulia ni. Selamat Hari Raya aidilfitri, maafkan saya, zahir & batin ... bnyk sgt hutang dosa n budi ngan akak.... tq for everything!.

p/s - nanti tahun depan, kat mesia sure budak2 tu dpt duit raya dari kite. :)

CLEO said...

Wah wahh ni dah 3rd time dah baca cite pesal chili's ni. Saya plak yg jeles kak red. Teruja saya nak mencuba nya. Nampak sedapp giler arr. Nanti turun kl nak try gak (sambil jeling2 kat miss nazla) hahaha.

Anyway kak red selamat hari raya dari saya yg jauh d Brunei ni. Maaf zahir batin gak mana tau kalo2 ada comment saya yg ter over kat sini. Take care..

Lily.Lulu. said...

Alhamdulillah orang tuh tak merajuk lagi (menadah tangan tanda kesyukuran .. puh kanan puh kiri) :D


mak .. nnt kite gi same2 lepas hari raya ..


mwah mwah ..
selamat berpuasa !!

yeye sok raya !! yeye sok raya !!
;)

Arin said...

Nape chillis kat KLCC n OU luas ek..arin dok gie kat BSC sempit nak mampos..jalan pon sure bergesel bontot ngn waiter dia..hehehe...
Anyway..selamat membuat ketupat + rendang ye kak red...

RedWGG said...

chillis?
semua org nak g sana???
hmm...

Anonymous said...

kak red, u tak amik kids menu set ke dkt chilis? kids eat for free tau...rugi u tak amik...buat tambah2 makananan walaupun dah kenyang kan...1 org dewasa, sorang kid dpt free...

Miss Nazla said...

hah. chilis? huhu terase daku yg baru pas makan selepas dinasihatkan oleh cik lily.

cleo ajak makan kat sane? (bebuat tak nampak)

selamat ari raya kak

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

KR..Salam Lebarannn....

Sepupu saya tanya Sirman tu Salleh Yaakob ke??

Mak Aiiihhh....