Wednesday, October 17, 2007

Good holiday...

it s quite a long journey for us. Left Cherating at 130pm. Her diva boring face...


He lagi lah...suh buat spelling terus jadi sleepy..

so i gave them the handphones, leh main games.


Bye bye Cherating....

First 2 hours aku tido wt kids...

Sedo2 dah sampai Shell mana tah, Sirman nak beli jajan for kids yang baru bangun.


and depa sambung balik main games. Gegirl kena pakai socks panjang lam keter, sejuk ekon la... Abang tak nak, dia berlagak macho.




and kami sampai KL safely just few mins before 5pm. Project membasuh baju bermula immediately bila aku sampai VA, yang basuh pakai machine lain, yang aku kena basuh pakai tangan punya le banyak gak. I called my helper's husband kot2 si Fifin tu dah balik dr Jakarta, katanya lagi seminggu. ya waduh....baju berlonggok nak berlipat tuh. kena le aku buat gak.


Anw, it was a good holiday for 4 of us. We had fun, the family of Red had to go for our short holiday during the raya break due to some reasons. Let s blog bout it later.

I m gonna work tomorrow. Good nite everyone.

6 comments:

Miss Nazla said...

waaa slalu family naz p short holiday time raya aidilfitri ni la. bes2

Pato & Pearl said...

Welcome back!!!..and welcome back to housework also lah kan...hehe..tak pe tak pe..delegate aje...

KL schedule tukar lagi...aiseyman susah betul these pple nak buat decision...From ramadhan ke syawal..agaknya sampai Deepavali pun lom confirm confirm...ada rezeki bertemu lah ye....

Salam Pulang Raya....

Pearl

MyHeart said...

selamat kembali ke KUALA LUMPUR akak ku...

semoga kerja² harian dapat ko tempuhi dgn hati terbuka...sementara nunggu si Fifin tu kembali...heheheheh...

tukangtaip said...

Kesian redmummy kena basuh semua kain tu...

pu3nemo said...

xder per2 hadih dr sn ker???
rajinyer la dia basuh akin..ehhehehe

Ziana said...

selamat pulang kakred!!
:)

so bile leh teh tarik?
hehehe