Monday, October 22, 2007

He left me wt big tummy...



1 month, 2 months, 3 months...

35 comments:

Anonymous said...

kak red pregnant? congrats! :)

jujul said...

Congrats Red...

Zana Sadri said...

nie citer gempak bg mr sirman balik la nie. cehhhh...

(mcm terbaca2 jek ado org kena red flag... tapi dimana ya???) :P

tak letih baco pun kak sbb pendek n padat. tapi.. tang legend tu mmg ampeh gilos. huhu.

citer Nana tu nunggu akak scan la nie.. nak beli aritu bz ya amat. paper ari ke 3-4 raya baru usik. huhu.. cepat la kak kasi upload.

Umi Mia said...

Alamak kak red....u pregnant!!!!I'm so happy for you but at the same time..kesian gak..sebab sirman takder...takderlah nak bermanja2....u take care girl...kalau ada nak mintak tolong pun ramai yg leh tolong nih...call jer...hehehe

sob..sob...bila lak turn I ni...time nak..takder lak...time dulu tak nak lagi..ada jer dia...ishk ishk ishk...

The Pisces Man said...

Eh, tahniah la yek... laa... ngapa tak ikut jer gi Houston tuh... 3 months still safe to fly kan Kak Red, altho i rasa mesti ada sebab lain lah tuh u tak gi, tul tak..?

Hehe, kaki sibok ajer aku nih kan..

Anonymous said...

congrats.....tp bkn aritu ckp dah ckp 2 org????-jenna

Zue said...

CONGRATS....

Anonymous said...

Congrats Redmummy..Alhamdulillah..

Bila la agaknya nak merasa pregnant ni yek? huhu


Dibah

tukangtaip said...

Aik betul ke? Congrats! Gambar2 lain semua nampak slim jer.

Anonymous said...

eh baru2 ni tu u kata u bendera merah...cane leh ngandung nih...-jue

Ziana said...

kakred!!!
C O N G R A T S!!!!!
:)

eiii aku lak hepi n xcited...
:)

(btui ke nih kak?)
mcm x caye jek..
hope betul laa ek...
:)

Jelly said...

Tahniah!!!!

shasha said...

kak red..omedeto gozaimasu...take care yerrkk!!

Lily.Lulu. said...

hanya aku yang tau ...
kwang kwang kwang ~

mikaounik said...

uiks...
ntah2 kakred buat gempak kot..
tp kalo betul apa salah nyerr..
congrat.... kalo yg betul..
*clap* kalo x betul..hehe :x

nono said...

muahahaha... alhamdulillah. comel. :-)

sayda said...

is this for real?

TJ said...

aku pun tau .... kwang kwang kwang

fiebie said...

kita pregnant tak branak branak camana.


congratulation kak red.

pu3nemo said...

yeker mummy.. rs jumpa ari tu x nmpk pun perut..nmpk slim jek..bkn ms g cherting tu mummy ngah 'cuti' ker??*konpius* wateverpun, congrat.. muaaahhhh

Hannan said...

korang semua kene tipu.. tu semua adalah tinggalan rendang/ nasi impit / kuah kacang / kuih raya / lontong / sate yang sirman x sempat nak makan. so kak red kamu ni abiskan semua tu... stok sampai 3 bulan kan ... tul x kak red kan.. hehehehe....

a.d.i.b.a.h a.b.d.u.l.l.a.h said...

wawawawawa congrats! laaa tak pasan pun peknen. kocik je perot ittew :P

Jie said...

apasal kalo bilang bulan2 je..org mesti ckp ngandung erk...hahahaha..kompius...kompius...

EDDY PURNAMA SPARROW said...

wah ...adahkah ini benar atau sebab makan ketupat dan rendang banyak sangat? heheheheh

Lily.Lulu. said...

mak .. topik hangat mak !!
i told u oredi !!


hawt hawt ..

jap amik remote switch on air cond :D

oTam said...

Ish2..
Nak caya ke tidak ni..??

aRa said...

Is it true??Congrats then..Happy for u sist..

Arin said...

Kak red pregnant?Alhamdulillah & take care ye..

viruspadu said...

ish betul ke kak red ni peknen,
erm mcm x caye je heheheheh alalalala...

Jelly said...

kata hannan gambo lama tapi kalau gambo lama... takan rambot pendek ekkk.... mana red nie sengap jerk....

kaseh said...

Tahniah...so happy for you

kaseh

kaseh said...

Tahniah....i am happy for you.

rynz said...

kak red,

congrats.... i'm happy for u

Red Mummy said...

terima kasih kerana menyayangiku

terima kasih yang tak terhingga

sekiranya rezeki tuhan memberikan aku kandungan

pastinya saya terima

wpun hajat hati hanya mahukan 2 sahaja sudah mencukupi

terima kasih semua

azrid said...

baru dpt baca blog ko..
konpius gak kejap td..

pepun...akak sedih coz sirman tgglakn ko lama giler...