Monday, October 08, 2007

Sunday nite...



Dah lebih kol 9mlm, he is still doing some homeworks. We were busy tah hape2 busynya and sudahnya aku kena dok nunggu dia siapkan semua.

i play wt my camera, coz i got so bored doing nothing, waiting for the little boy. in between we did his spellings.

abih gak homework dia. told him to cepat2 pack up, kang sok dia gak yang payah bgn...


daddy should do the sharpening pencils, but abang nak buat sendiri. alah sudahnya aku take over ooz byk tol selingan bila dia buat.


and gegirl datang cube mengaco abangnya...tapi tangkis ku halau dia kuor, coz dia ni kalo datang suka melambatkan kerja abang dia jer.



Good nite abang, sweet dream.

Good Monday to all..



6 comments:

mad redo1 said...

good monday to you too...

Ziana said...

very good morning alls..

bagus laa abg
:)

Lily.Lulu. said...

sesuai kerusi dan lampu itew. abang makin hensem pulak lepas dah potong rambut ;)

Hannan said...

kak red... akak perasan x dlm gambar gegirl nak gi serang abg tu.. bole nampak abg tgh jadi spiderman? hahahahah....

Red Mummy said...

nan

dr aritu aku tanya, nak buku lima ke buku kaki...

Hannan said...

bulu kaki jer la...